Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Δικαίωση Του Χειρουργού!

Μετονομάστηκε το υπουργείο Δημόσιας Τάξως σε υπουργείο Προστασίας του Πολίτη! Προστασία χρειάζονται και τα κορίτσια στο μπουρδέλο! Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, η Ελλάδα μας είναι μπουρδέλο κατά τον Χρυσοχοΐδη! Εμ, δεν σας τα έγραφα εγώ το καλοκαίρι; (Εδώ κ' εδώ)

Η πιο σουρεαλιστική έκδοση θα ήταν ο Χρυσοχοΐδης να δήλωνε πως η μετονομασία του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως σε υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ήταν αναγκαία, επειδή πολλοί αστυνομικοί πουλάνε προστασία σε μπουρδέλα και νυχτερινά κέντρα.



Κοίτα να δεις πως κρίνει η Ιστορία...

Όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουμε τον Μεταξά για το ΟΧΙ που είπε στους Ιταλούς.

Κανείς δεν αναφέρει τον Ιωάννη Μεταξά με την κύρια ιδιότητα του, αυτή του δικτάτορα. Και φυσικά κανείς δεν λέει ότι στην Ελλάδα του τρανταχτού ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940 υπήρχε φασιστικό καθεστώς. Και όλοι μαζί φουσκώνουμε από περηφάνεια, γιατί στ' αλήθεια, αυτό το ΟΧΙ, μπορεί να το είπε ο Μεταξάς, αλλά είχε πανελλήνια και αδιαμφισβήτητη αποδοχή ακόμα και από τους θανάσιμους πολιτικούς του αντιπάλους, τους κομμουνιστές.
Προσέξτε το παράξενο της ιστορίας: Ένας δικτάτορας μας έκανε περήφανους, ενώ οι “δημοκράτες” πολιτικοί μας ντροπιάζουν συνεχώς. Μιλάω για όλους αυτούς που μας έχουν συνηθίσει να λένε πάντα Ναι. Λένε Ναι στις προσταγές της εξοργιστικά διεφθαρμένης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις αντιδημοκρατικές επιταγές της Ε.Ε., λένε δουλικότατα Ναι στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη, λένε Ναι στους Αμερικάνους, Ναι στο σχέδιο Ανάν, Ναι στα Σκόπια για το όνομα της Μακεδονίας μας (Ναι στον γεωγραφικό προσδιορισμό δηλαδή Ναι στην Βόρεια Μακεδονία, όταν πριν τον φιλόπατρη Μητσοτάκη το ΟΧΙ ήταν αδιαπραγμάτευτο), λένε Ναι στην διαπλοκή, την SIEMENS, τους Γερμανούς, τους τραπεζίτες, τους μεγαλοεργολάβους, τους καναλάρχες, το μεγάλο κεφάλαιο, ΝΑΙ σε όλους όσους δεν πρέπει.

Οι μόνοι που λένε ΟΧΙ είναι το ΚΚΕ. ΟΧΙ σε όλα. Ακόμα και εκεί που πρέπει να πει το ΝΑΙ. Κεκτημένη ταχύτητα θα μου πείτε. Γι αυτό ακόμα και αυτούς δεν θα τους μνημονεύσει η Ιστορία.

Κανείς δεν θα σας θυμάται, μικρούληδες Ελληνίσκοι, γιατί όταν έπρεπε δεν ύψωσατε το ανάστημά σας. Αντιθέτως, το έπος του ’40 και το ΟΧΙ του δικτάτορα Μεταξά θα είναι αιώνιο. Όπως αιώνια θα είναι όλα τα ΟΧΙ των Ελλήνων που δεν κιοτέψανε στα δύσκολα, δεν μετρήσανε τον εχθρό στην μάχη όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αισχύλος, αλλά αντίθετα, ορμήσανε στις Θερμοπύλες, κι ας ήτανε η μέρα τους η τελευταία.


Θεωρίες συνομωσίας.


Γίνεται μπάχαλο με την αστυνομία και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση βιβλίου που συμμετείχαν οι δεύτεροι και ο Χρυσοχοϊδης ζητάει – και παίρνει – την παραίτηση του Τσιάτουρα, του διοικητή της αστυνομίας, στην θητεία του οποίου, η φήμη, η αξία και η αποτελεσματικότητα της αστυνομίας καταποντίστηκε. Εγώ αναρωτιέμαι: Γιατί δεν ζήτησε ο Χρυσοχοϊδης την παραίτηση του Τσιάτουρα αμέσως αφού ανέλαβε το υπουργείο; Μήπως περίμενε την κατάλληλη αφορμή; Θα μου πείτε, με τόσο άχρηστη αστυνομία, ήταν θέμα χρόνου να γίνει η παπαριά. Μήπως όμως η παπαριά ήταν βαλτή για να τελειώνουνε μια ώρα αρχύτερα από δαύτον;

Υ.Γ. Τώρα κατάλαβα γιατί καταργήθηκε ο νόμος περί κουκούλας αμέσως μετά την σύλληψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια. Αποδείχτηκε ότι είναι ευκολότερο να τους συλλαμβάνεις όταν δεν την φοράνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: