Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2009


Το σημερινό Χειρουργείο έχει καλοκαιρινά κέφια! Παρακαλώ απομακρύνετε τα παιδιά από το Χειρουργείο, δεν πρέπει να μαθαίνουν τέτοια πράματα.


Ε όχι και μπουρδέλο η Ελλάδα!

Πολλοί από εσάς όταν θυμώνετε με την Ελλάδα, την αποκαλείτε μπουρδέλο. Ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα, το κακό έχει παραγίνει. Μέγα λάθος αυτό που κάνετε!
Στο μπουρδέλο κύριοι, είναι γνωστό τι θα πληρώσουμε πριν το «αγοράσουμε».
Στο μπουρδέλο κύριοι, θα μας παρασχεθούν οι υπηρεσίες για τις οποίες θα πληρώσουμε. Το πολύ πολύ να υπάρξει τόσο κέφι εκεί μέσα, ώστε να παρασχεθούν περισσότερες υπηρεσίες από τις αγορασθείσες.
Στο μπουρδέλο κύριοι, ξέρουμε ποια είναι η τσατσά. Στην Ελλάδα κανείς μας δεν γνωρίζει.
Στο μπουρδέλο κύριοι, υπάρχει φανάρι κόκκινο που όλοι το σέβονται. Τα κόκκινα φανάρια στους δρόμους ουδείς.
Στο μπουρδέλο κύριοι η κυκλοφορία όλων γίνεται κανονικά και σύμφωνα με τις προσταγές της τσατσάς. Στην Ελλάδα καμία κυκλοφορία δεν γίνεται σωστά.
Στο μπουρδέλο κύριοι, είναι πολύ πιο καθαρά απ’ ότι εδώ έξω.
Στο μπουρδέλο κύριοι, πληρώνεις και απαυτώνεις. Στην Ελλάδα πληρώνεις και σε απαυτώνουνε.
Στο μπουρδέλο κύριοι, κανείς δεν βάζει φωτιές για να χτίσει.
Στο μπουρδέλο κύριοι όλα δουλεύουν, εδώ έξω;
Στο μπουρδέλο κύριοι, οι τσατσάδες βάζουν τάξη και το μαγαζί λειτουργεί σωστά.
Στο μπουρδέλο κύριοι, παραγεται έργο, στην Ελλάδα όχι μόνο δεν παράγεται έργο, αλλά υπάρχει και υπογεννητικότητα.
Στο μπουρδέλο κύριοι, όλοι απαυτώνουν, δεν πάνε για ψάρεμα.
Στο μπουρδέλο κύριοι κανείς δεν νιώθει αδικημένος, όλοι στο τέλος απαυτώνουνε.
Στο μπουρδέλο κύριοι, κανένα μέλος του δεν απειλεί: «Θα τα κάνω μπουρδέλο».
Στο μπουρδέλο κύριοι, κανένα μέλος δεν υπερηφανεύεται στον αντίπαλο ότι έκανε επέκταση της επιχείρησης λέγοντας «με το έτσι και το θέλω την Ευρώπη σας την κάναμε μπουρδέλο» όπως έλεγαν οι Έλληνες στο θρυλικό 2004.
Στο μπουρδέλο κύριοι, κανένας πελάτης δεν φωνάζει «Φωτιά και φουρνέλο σε τούτο το μπουρδελο».
Στο μπουρδέλο κύριοι, κανείς δεν θέλει να είναι γρήγορος αλλά πρέπει, ενώ την Ελλαδα κανείς δεν πρέπει να είναι γρήγορος αλλά όλοι τρέχουν!
Στο μπουρδέλο κύριοι η αντοχή δεν είναι αναγκαία, στην Ελλάδα είναι προσόν επιβίωσης.
Στο μπουρδέλο κύριοι, το αξιότερο κορίτσι κερδίζει τα περισσότερα, στην Ελλάδα, τα περισσότερα τα κερδίζουν οι ανάξιοι με διασυνδέσεις.
Στο μπουρδέλο κύριοι, δεν θα βρείτε κορίτσι που ξέχασε τα προφυλακτικά της στην Βουλή, στην Ελλάδα όμως, θα βρείτε αστυνομικό που ξέχασε το περίστροφό του σε μπουρδέλο!
Στο μπουρδέλο κύριοι, δεν θα βρείτε δικαστήριο, όμως σε δικαστήριο θα βρείτε μπουρδέλο, όπως τουλάχιστον έχει καταγγείλει στο παρελθόν η πρώην δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη
Στο μπουρδέλο κύριοι, δεν θα βρείτε ελλείματα και δανεισμό.
Στο μπουρδέλο κύριοι, για να εξυπηρετηθείς πληρώνεις, δεν δίνεις μίζα.
Στο μπουρδέλο κύριοι, η μόνη υπόσχεση είναι ότι θα περάσεις καλά και όχι ότι θα διοριστείς στο δημόσιο!
Όμως κύριοι, στο μπουρδέλο εμείς πάμε, και στην χώρα αυτή εμείς μένουμε…
Επειδή μας αρέσει και ο αντίλογος, στο επόμενο τεύχος θα ακολουθήσει κείμενο που υποστηρίζει το αντίθετο. Όσοι έχουν έμπνευση, στο Χειρουργείο…
Δυο πολύ έξυπνα από ανώνυμο φίλο:
" Στο μπουρδέλο ξέρει ο καθένας τον ρόλο του και το τι ακριβώς κάνει (η τσατσά, ο νταβάς, τα "κορίτσια" κλπ.). Έδω έχουμε χάσει τη μπάλα.
Στο μπουρδέλο ισχύει η σειρά προτεραιότητας (ήρθες πρώτος; θα "εξυπηρετηθείς" πρώτος). Έξω ισχύουν οι γνωριμίες, τα δωράκια, οι κουμπαριές κλπ."


Περί γκαντεμιάς.

Καλά, πόσο γκαντέμης είναι ο καταλληλότερος;! Απάνω που θα κέρδιζε λίγους πόντους με την εξιχνίαση της απαγωγής Παναγόπουλου, παραεξιχνιάστηκε το θέμα και βγήκαν κ άλλες βρωμιές από τους ανθρώπους γύρω του. Αν κρίνω από το γεγονός ότι ο μεγάλος κερδισμένος είναι ο Μητσοτάκης, χέστα…ΕΥΠ

Κι απάνω που όλοι δίναμε συγχαρητήρια στον αρχηγό της ΕΥΠ, Ιωάννη Κοραντή, οι αδιάφθορη κυβέρνηση τον άλλαξε! Ο λόγος; Δεν φρόντισε να κουκουλώσει τα όσα ακούγονταν στις συνομιλίες του Συνδικάτου ου Εγκλήματος και που ενέπλεξαν άτομα της κυβέρνησης και του περιβάλλοντος της όπως οι κ. Μαρκογιαννάκης και κ. Καμμένος,. Σε δήλωσή του ο κ. Κοράντης είπε ότι δεν θα έκανε ποτέ κοπτοραπτική στο υλικό των ακροάσεων, δίνοντας άμεση απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν ότι δεν έκανε τίποτα για να προλάβει την κρίση.
Ποιος είναι ο νεοφερμένος; Είναι ο τ. αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών κ. Δ. Παπαγγελόπουλου και έχει γίνει αρκετά χρήσιμος στην κυβέρνηση για τον χειρισμό του στην υπόθεση των υποκλοπών. Ξέρετε, αυτήν που δεν μάθαμε ποτέ τίποτα…


Μαγειρείον: Ο Δημοσκόπος

Λίγα χρόνια πριν, τα κυβερνητικά σαΐνια, αποφάσισαν να δώσουν το δικαίωμα στις εταιρείες δημοσκοπήσεων να διεξάγουν τις δημοσκοπήσεις τους μέχρι τις εκλογές. Καταπώς φαίνεται τότε τους βόλευε, ενώ τώρα που στα γκάλοπ η κυβέρνηση καταποντίζεται, θυμήθηκαν ότι είναι σωστότερο για την δημοκρατία μας να μην υπάρχει δημοσκόπηση για 15 ημέρες πριν τις εκλογές.Τι CD τι DVD.

Πριν ήταν το κομισθέν DVD, τώρα είναι το εισαγόμενο CD. Τελικά πολύ δεμένη με την τεχνολογία η κυβέρνηση. Αμ κι εσείς οι παλιοπασόκοι την λέγατε οπισθοδρομική…
150 και βάλε βουλευτές και καμιά ντουζίνα υπουργοί «χαρτζιλικώθηκαν» από την SIEMENS. Καλά ρε γαϊδούρια εκεί στην SIEMENS, για τον Χειρουργό τίποτα; Φαντάζομαι την μειοψηφία που δεν τα πήρε, πόσο κορόιδα θα νιώθουν…Καπνός χωρίς φωτιά γίνεται;

Καλά, απαγορεύτηκε το τσιγάρο σε κλειστούς χώρους. Κανείς τους δεν σκέφτηκε τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει το μέτρο αυτό; Όταν ο άλλος βγαίνει διάλειμμα για τσιγάρο, προκαλεί εμένα τον μη καπνιστή να αρχίσω το τσιγάρο για να λουφάρω κι εγώ. Άρα μπορεί να έχουμε και αύξηση του τσιγάρου με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την εθνική οικονομία και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Πάει, το κλείσαμε το μαγαζί…
Τώρα που απαγορεύεται το τσιγάρο, η φούντα επιτρέπεται; Ο αργιλές; Το παλιό παραδοσιακό κάπνισμα σβουνιάς ελλείψει καπνού;Για κλάματα.

Θυμάστε τους τραγικούς πυρόπληκτους και τα 3.000 ευρώ που θα έπαιρναν ως αποζημίωση για τις χαμένες περιουσίες τους; Προφανώς τους θυμάστε. Εκείνο το τριχίλιαρο ουσιαστικά έδρασε σαν γλειφιτζούρι στους πυρόπληκτους, κάνοντας τους να ξαναψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία και όλους εμάς να αναρωτούμαστε πως στο διάολο έγινε αυτό.
Ε, λοιπόν, η συνέχεια αυτής της ιστορίας τσακίζει κόκκαλα. Το δημόσιο ταμείο, έστειλε σε χιλιάδες πυρόπληκτους που πήραν το τριχίλιαρο, βεβαιώσεις χρεών, τα οποία θα κληθούν να καταβάλλουν στην εφορία! Αυτό θα πει Μεγάλο Κόλπο. Θα ήθελα να ήξερα, που κρύβονται όλοι αυτοί που αποκαλούσαν αυτές τις ιδιοφυΐες άχρηστους. Πόσοι είναι τόσο έξυπνοι για να κάνουν το ίδιο: Εξαγοράζεις ψήφο δίνοντας 3.000 ευρώ, παίρνεις πίσω το χρήμα και σου μένει η ψήφος!Παναγόπουλος-Κούνεβα: 1 - 0.

Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να γράφει: Παναγόπουλος-Κούνεβα: +∞ - 0. Η απαγωγή του Παναγόπουλου κυριολεκτικά εξύψωσε την αστυνομία από τα τάρταρα που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια. Μπορέσαμε να μάθουμε πόσο ικανή είναι η αστυνομία, τι ωραίο και φανταχτερό εξοπλισμό έχει κλπ. Κάπου εκεί όμως φαίνεται και η γύμνια αυτού του συστήματος. Για την απαγωγή του Παναγόπουλου, κινήθηκε με εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα ο κρατικός μηχανισμός, Και όλα αυτά για ένα έγκλημα που είχε αίσιο τέλος. Το θύμα είναι ένα εξέχον και πάμπλουτο μέλος της κοινωνίας μας και οι δράστες δύσκολο να βρεθούν.
Ένα άλλο θύμα όμως, η κ. Κούνεβα, ήταν μια απλή συνδικαλίστρια καθαριστριών. Η κ. Κούνεβα δεχόταν απειλές, το είχε πει μάλιστα και αρκετές συνεντεύξεις της ενώ και ο περίγυρος της γνωρίζει από πού προέρχονταν οι απειλές εναντίον της. Το έγκλημα εναντίον της είναι απείρως σοβαρότερο από αυτό εναντίον του Παναγόπουλου, και όμως, τα κανάλια ασχολήθηκαν ελάχιστα μαζί της. Κι ας έχει το έγκλημα αυτό σοβαρές τρομοκρατικές προεκτάσεις. Το ξύλο που έφαγε ο αναποτελεσματικός για τα εργατικά συμφέροντα Πολυζωγόπουλος ο οποίος σαν όλους τους μεγαλοσυνδικαλιστές είναι υπαίτιος για την κατάντια των δικαιωμάτων των εργαζομένων, απασχόλησε όλα τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς μας επί μέρες ολόκληρες. Χλιαρό το ενδιαφέρον τους όμως για την αποτελεσματικότατη για τα συμφέροντα του κλάδου της μικροσυνδικαλίστρια Κούνεβα. Τα προσχήματα έσωσε ο λαός. Χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν σε πορείες συμπαράστασης στην αγωνίστρια Κούνεβα, η οποία, αφού τελικά επέζησε μετά από καιρό στην εντατική, θα ζει με ένα φρικτά παραμορφωμένο πρόσωπο, να της θυμίζει πόσο λίγο είναι το κράτος για τους
μη δικούς της ανθρώπους.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χειρούργε (ή Rolf) σου έχω και άλλα:
1. Στο μπουρδέλο ξέρει ο καθένας τον ρόλο του και το τι ακριβώς κάνει (η τσατσά, ο νταβάς, τα "κορίτσια" κλπ.). Έδω έχουμε χάσει τη μπάλα.
2. Στο μπουρδέλο ισχύει η σειρά προτεραιότητας (ήρθες πρώτος; θα "εξυπηρετηθείς" πρώτος). Έξω ισχύουν οι γνωριμίες, τα δωράκια, οι κουμπαριές κλπ.

Ο Χειρουργός είπε...

χααααααααα! Κορυφαίο! Μπαίνει πρόσθετο!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι κατάλαβες ποιός είμαι.

Ο Χειρουργός είπε...

Αυτός που ήρθε, μας ηπιε τα τσιπουρα, και φευγοντας για το νησί, ξεχάστηκε στην Αθηνα

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σε λάθος κατεύθυνση. Με βλέπεις συχνά - πυκνά στο Αμύνταιο. Από εδώ είμαι και εδώ μένω Rolf. Ποιός σου έλεγε παλιά ship ahead.

Ο Χειρουργός είπε...

Undeeer Jolly Rogeer!!
Ε, με αυτά τα τσίπουρα που πάτε και πίνετε, την κάτσατε τη βάρκα!!

john fistikis είπε...

''ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ !! ''
ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ .. :-)
ΓΙΑΤΡΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ? ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΛΙΝΚ.

Ο Χειρουργός είπε...

Καλημερα Τζωνη, βεβαιως μπορεις.
Ηγγικεν η ώρα δια την μπουρδελότσαρκα σου μετά ή άνευ ικανοποιήσεως.
Το καλύτερο σε μια επίσκεψη σε μπουρδέλο, είναι η ίδια η επίσκεψη!
Υ.Γ. Όχι Γιατρος, Χειρουργός παρακαλώ! :-))

Ανώνυμος είπε...

http://mariatweety.blospot.com

ena a3iologo blog

tzinaki