Σάββατο, 1 Αυγούστου 2009

Ο αντίλογος…
Το σημερινό Χειρουργείο έχει καλοκαιρινά κέφια! Παρακαλώ απομακρύνετε τα παιδιά από το Χειρουργείο, δεν πρέπει να μαθαίνουν τέτοια πράματα.


Και όμως κύριοι, η Ελλάδα μας είναι μπουρδέλο.

Και όμως κύριοι, η Ελλάδα μας είναι μπουρδέλο. Πρέπει να το αποδεχτούμε.
Ιδού μερικά επιχειρήματα:
Στην Ελλάδα κύριοι, όποιος αποκτήσει εξουσία, συμπεριφέρεται ως νταβατζής, με ολόκληρη την χώρα ή κομμάτι της να του ανήκει. Ενίοτε παίρνει υπό την «φτερούγα» της προστασίας» του κι εμάς τους ίδιους λέγοντάς μας με περισσή έπαρση: «Πιστεύω σε σένα. Θα σε προωθήσω».
Στην Ελλάδα κύριοι, οι πολίτες κυρίως όσον αφορά στις υποχρεώσεις μας προς την εφορία ή τους δανειστές μας, είμαστε όλο «πουτανιές». Εξ ου και η φράση «Στην πουτάνα πουτανιές δεν χωράνε», η οποία «σαν έτοιμη από καιρό» αντικατέστησε την φράση «5 η αλεπού, 10 τα αλεπουδάκια δεν γίνεται» που ακουγόταν στην προ Ελλάδας-μπουρδέλο εποχή.
Στην Ελλάδα κύριοι, η πιο συχνά ειπωμένη (και πανέξυπνη) προεκλογική φράση είναι η «Ψήφο σε κανέναν. Μπουρδέλο τα κάνω και μόνος μου».
Στην Ελλάδα κύριοι, θα βρούμε πολλούς (πχ δημοσίους υπαλλήλους, γιατρούς, δικαστικούς), οι οποίοι, ωσάν τα κορίτσια ενός μπουρδέλου, προχωρούν μια δουλειά μόνο όταν ρίξετε τα λεφτά μπροστά. Ενίοτε υπάρχει και πίνακας χρεώσεων για τα παρεχόμενες υπηρεσίες.
Στην Ελλάδα κύριοι, όταν πας στην εφορία, μένεις τσίτσιδος. Το ίδιο και στο μπουρδέλο, αν και εκεί το κάνετε πρόθυμα!
Στην Ελλάδα κύριοι, η πουτανιά επιβραβεύεται, όπως και στο μπουρδέλο.
Στην Ελλάδα κύριοι, περιμένουμε να έρθει η σειρά μας, καταπώς λέει η φράση: «Θα γυρίσει ο τροχός, θα απαυτώσει και ο φτωχός». Όπως ακριβώς περιμένουμε τη σειρά στο μπουρδέλο.
Στην Ελλάδα κύριοι, για να εξυπηρετηθείς πληρώνεις.
Στην Ελλάδα κύριοι, έχουμε τους εθνικούς νταβατζήδες, κάτι που παραδέχτηκε και ο πρωθυπουργός. Το μπουρδέλο και η Ελλάδα, έχουν τον νταβατζή τους.
Αναλυτικότερα:
Τα κορίτσια στο μπουρδέλο έχουν τον νταβατζή τους. Το ίδιο και ο λαός.
Η τσατσά, τον νταβατζή υπακούει, όπως και η κυβέρνηση.
Στο μπουρδέλο, ο νταβατζής απαυτώνει τζάμπα. Το ίδιο και στην Ελλάδα.
Και στο μπουρδέλο και στην Ελλάδα, ο νταβατζής παίρνει το χρήμα ενώ τα κορίτσια και ο λαός παίρνουν τ’ ………
Στο μπουρδέλο και στην Ελλάδα, κάποιος ρυθμίζει την κυκλοφορία. Η τσατσά στο πρώτο, η τροχαία στο δεύτερο.
Και το μπουρδέλο και η Ελλάδα πάντα έναν προστάτη ψάχνει.
Υ.Γ. Ο Σταρόβας στην συναυλία του στο Σκλήθρο είπε ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από την οικονομική κρίση φέρνοντας παράδειγμα το γεγονός ότι το 1929 στην μεγάλη οικονομική κρίση, οι επιχειρήσεις που κινδύνεψαν λιγότερο ήταν τα μπουρδέλα! Τυχαίο είναι νομίζετε;


Οδηγίες για να μην πάρετε ποτέ τα μάρμαρα: Ή «Πως μπορείτε να βγάλετε τα μάτια σας».

Για το καινούριο μουσείο, το Υπουργείο Πολιτισμού ζήτησε από τον σκηνοθέτη κ. Γαβρά, την δημιουργία μίας ταινίας μικρού μήκος όπου εξιστορείται η τύχη του Παρθενώνα ανά τους αιώνες. Μέσα στα εξιστορούμενα γεγονότα μπορούμε να δούμε και τα εγκλήματα του χριστιανισμού απέναντι στα Μάρμαρα.
Τι έκανε λοιπόν η κεφαλή της εκκλησίας μας; Ενοχλήθηκε από την αλήθεια, άσκησε πιέσεις και ώ του θαύματος, εξαφανίστηκαν τα επίμαχα δευτερόλεπτα από το βίντεο του Γαβρά. Προκειμένου να μη μαυρίσει περισσότερο η ήδη καρβουνιασμένη εικόνα που έχει δημιουργήσει η εκκλησία για τον εαυτό της, επεμβαίνει για να αποκρύψει ιστορικά στοιχεία, δηλαδή να παραχαράξει την αλήθεια.
«Οι θρησκόληπτοι που άλλοτε ακρωτηρίαζαν τα αγάλματα, σήμερα επεμβαίνουν και κόβουν τις εικόνες» δηλώνει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς,
Την δικαιολογία που έδωσαν από το μουσείο είναι ότι προσβάλλονται οι πεποιθήσεις ορισμένων πολιτών. Kαμία ιστορική αλήθεια δεν προσβάλλει από μόνη της τις πεποιθήσεις των ανθρώπων. Οι πράξεις και τα γεγονότα είναι επονείδιστα και οφείλουμε να τα γνωρίζουμε όλοι μας. Η Εκκλησία με τις καταστροφές όχι μόνο του Παρθενώνα αλλά ολόκληρου του Ελληνικού Πολιτισμού δημιούργησε μια ιστορική αλήθεια που πρέπει να γίνει γνωστή. Δεν υπάρχει λογική στο να εξαφανίσουμε την αλήθεια για να μην ενοχλούμε κάποιους που προσπαθούν να δικαιολογήσουν ή εξαφανίσουν κάποια ιστορικά γεγονότα, πόσο μάλλον όταν αυτά έφεραν την καταστροφή του πιο σημαντικού πολιτισμού αυτού του αξιολύπητου κόσμου μας.
Απ’ ότι φαίνεται, το πρόβλημα δεν είναι αυτό που έκαναν αλλά το ότι κάποιοι άλλοι μας το κάνουν γνωστό!
Βέβαια, όσο απαράδεκτοι είναι ο Σαμαράς και το Μουσείο, άλλο τόσο είναι και το ΠΑΣΟΚ με την Δαμανάκη του.
Αν το βίντεο του Γαβρά ανέφερε κάποιες αλήθειες ενάντια στους Μουσουλμάνους, ή το Κοράνι, τότε η Δαμανάκη θα το καταδίκαζε συλλήβδην! Και επειδή νιώθω σίγουρος ότι θα βρίσκονταν πολλοί ανεγκέφαλοι να καταδικάσουν την αναφορά της όποιας (έστω και υποθετικά) ιστορικής αλήθειας η οποία θα έθιγε άλλη θρησκεία πλην την κρατούσας, τότε πραγματικά, από πείσμα αλλά και αίσθηση αδικίας θα διατυπώσω μεγάλες επιφυλάξεις για το αν θα πρέπει να πάρουμε σοβαρά κάποιους τέτοιους μικρούληδες.
Απλά αναρωτιέμαι: Σε Μουσείο όπου διοικούν οι ιερωμένοι, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και η Χριστιανική Εκκλησία, θέλουμε να φέρουμε τα Μάρμαρα;
Όπως και να ‘χει, η ντροπή μας έμεινε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: