Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Επιθεωρεί ο νέος ιδιοκτήτης την γή του; 

Στις 9 Οκτωβρίου η Μέρκελ επισκέφθηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά μετά την κρίση. Για λόγους προφανείς, τα μέτρα ασφαλείας ήταν τόσο ισχυρά, όσο σε καμία ευρωπαϊκή χώρα από όσες επισκέφθηκε η Μέρκελ. Για την ακρίβεια, τα μέτρα ήταν εφάμιλλα με την επίσκεψη της Μέρκελ στο Αφγανιστάν!
Ελεύθεροι σκοπευτές σε όλο το μήκος της μυστικής διαδρομής που ακολούθησε, απομακρύνθηκαν όλοι οι κάδοι, του θωρακισμένου αυτοκίνήτου προηγούνταν οχήματα με ειδικά συστήματα νέκρωσης ηλεκτρονικών εκπομπών για αποφυγή ενεργοποίησης εκρηκτικών, ειδικοί δοκιμαστές για το φαγητό της, ειδικές ομάδες ήλεγξαν την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο για την αποφυγή εκτόξευσης ρουκετών, ελικόπτερα ερευνούσαν την περιοχή, ενώ απασχολήθηκαν για το πρώτο άτομο εκ Γερμανίας που μισήθηκε πιο πολύ από τους Έλληνες μετά τον Χίτλερ 7.000 αστυνομικοί. Και όλ’ αυτά, ενώ υποτίθεται ότι μας σώζει…
Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων, στις πλατείες τη Αθήνας μαζεύθηκαν πάνω από 50.000 κόσμου. Όταν η αυτοκινητοπομπή που μετέφερε την Μέρκελ περνούσε μπροστά από το Νοσοκομείο Ντυνάν, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, γιατροί και νοσηλευτές, ξέσπασαν σε γιουχαΐσματα, μπουκάλια νερού και πέτρες εναντίον της πομπής. Τα ΜΜΕ όμως ησυχία μη ξυπνήσει το μωρό…
Την ίδια ημέρα στις 11:00, αποφασίσθηκε δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την χώρα, στο πλαίσιο της άσκησης «Αλέξανδρος 2012». Η άσκηση ματαιώθηκε για ευνόητους λόγους. Πάντως, κάποιοι είτε έχουν χιούμορ, είτε αντιστέκονται με τον τρόπο τους. Αλλιώς τέτοια απόφαση για δοκιμή των συναγερμών πανελλαδικά την ημέρα επίσκεψης του οικονομικού μας κατακτητή, δεν εξηγείται…
Η Μέρκελ όμως, μη παραλείποντας να μας θυμίσει πόσο σκατόψυχη είναι, ήρθε με το ίδιο ταγιέρ που φορούσε στον ποδοσφαιρικό θρίαμβο της Γερμανίας επί της Ελλάδας στο EURO 2012. Αυτό το αναφέρω για όσους νομίζουν ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Σε όποιον νομίζει ότι αυτό το γεγονός είναι ασήμαντο ή τυχαίο, του θυμίζω ότι η πολιτική ασκείται με συμβολισμούς και λεπτομέρειες. 
Την ίδια μέρα πριν 68 χρόνια, στις 9 Οκτωβρίου 1944, οι Ναζί εκτελούν στο Κορωπί 44 Έλληνες και βομβαρδίζουν με περιορισμένο αριθμό νεκρών την Αθήνα. Βοήθειά μας…
Υ.Γ. Ότι κι αν υποτίθεται ότι μας έφερε, ένα πράγμα όμως σίγουρα δεν έφερε: Την λίστα του Χριστοφοράκου… 


Την επόμενη μέρα, στις 10 Οκτωβρίου έρχεται κι άλλος όμως! 

Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι εγώ γι’ αυτό, γιατί ο Φαήλος Κρανιδιώτης τα λέει όλα για αυτήν την περίσταση: «Έρχεται η Μέρκελ. Και αν ακούσεις την ρητορική ορισμένων, νομίζεις πως έρχεται ο Αδόλφος να επιθεωρήσει το κατεχόμενο Γκάου του Νότου. Πάω όμως στοίχημα πως την επόμενη ημέρα, την Τετάρτη, που έρχεται ο θεωρητικός του νεοοθωμανικού ισλαμοφασισμού, ο Νταβούτογλου, ο ΥΠΕΞ της χώρας που κατέχει την μισή Κύπρο, σφαγιάζει τους Κούρδους, βομβαρδίζει την Συρία, απειλεί στο Αιγαίο και υπονομεύει την κυριαρχία μας στην Θράκη, οι «επαναστάτες» θα ρουφήξουν το αυγό τους, μαζί με το φραπόγαλο».


Τι ακριβώς έγινε με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ;

Το ότι η λίστα Λαγκάρντ παραδόθηκε πριν 2 χρόνια σε Έλληνες πολιτικούς (πρώτα στον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και μετά στους κ. Βενιζέλο, κ. Ζανιά, κ. Σαχινίδη) και τους ειδικούς γραμματείς του ΣΔΟΕ, είναι γνωστό. Η αλήθεια είναι ότι και προ 2ετίας ήταν γνωστό αλλά κουκουλώθηκε όπως και πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα. Το ότι η λίστα αποκρύφτηκε είναι επίσης γνωστό, αφού η ευρύτερη κοινωνία το έμαθε 2 χρόνια μετά, και μάλιστα από σπόντα.
Επίσης, είναι γνωστή η (άθλια) δικαιολογία το κ. Βενιζέλου, ότι δηλαδή δεν χρησιμοποιήθηκε η λίστα γιατί είχε αποκτηθεί παράνομα. Είναι αλήθεια ότι η λίστα αποκτήθηκε παράνομα, αλλά επίσης είναι αλήθεια ότι το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε την Γερμανία, την Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία να τις χρησιμοποιήσουν και να αποκομίσουν αρκετά δισεκατομμύρια από φοροφυγάδες που είχαν καταθέσεις στην Ελβετία. Γιατί, μπορεί να είναι απαγορευτικό να ενοχοποιήσεις κάποιον με στοιχεία που αποκτήθηκαν παράνομα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να ξεκινήσεις μια έρευνα από την αρχή για το πρόσωπο που περιλαμβάνεται στην λίστα. Εξάλλου, η λίστα παραδόθηκε θεσμικά από ξένη κυβέρνηση στα πλαίσια διεθνούς συνεργασίας, όπως προβλέπει και η Οδηγία 77/779/ΕΟΚ του Συμβουλίου της 19ης Δεκεμβρίου 1977, όσον αφορά την παροχή αμοιβαίας συνδρομής από τις αρμόδιες αρχές των κρατών μελών στον τομέα της άμεσης φορολογίας και των φόρων επί των ασφαλίστρων.
Επιπλέον, είναι γνωστό το ότι δεν έχουν δικαίωμα αυτοί να κρίνουν κάτι αν είναι παράνομο ή όχι αλλά η δικαιοσύνη.
Ακόμα, είναι γνωστό ότι την ώρα που έσπαζαν στο ξύλο ακόμα και γεροντάκια που διαδήλωναν για να προστατεύσουν το δικαίωμα του να μην τρώνε από τα σκουπίδια, αυτοί προτίμησαν να μην ακουμπήσουν τους φίλους και συγγενείς τους που περιλαμβάνονται στην λίστα, παρότι τα χρήματα που θα έβγαιναν από αυτήν την ιστορία θα ήταν πολύ περισσότερα από όλες τις περικοπές που έκαναν ως τώρα φέρνοντας τους Έλληνες στην απελπισία και την αυτοκτονία.
Τέλος, είναι γνωστό ότι ενώ έκαναν ακόμα και το Σύνταγμα της πατρίδας μας κουρελόπανο, ξαφνικά προσπαθούν να μας το παίξουν θεματοφύλακες της νομιμότητας, και μάλιστα παρανομώντας!
Αυτά όμως που δεν είναι γνωστά είναι τα εξής: Τι περιέχει η λίστα αυτή ώστε να κάνει τους Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο να δράσουν ως κοινοί εγκληματίες; Προφανώς περιέχει ονόματα της πολιτικής, αλλά και την υπόλοιπης μαφίας, την οποία θέλουν να προστατεύσουν. Τρανταχτά ονόματα.
Για να είμαι ακριβής, θέλουν να προστατεύσουν κάποιους από αυτούς. Για παράδειγμα, ακούγεται όνομα από την οικογένεια που διακυβέρνησε πρόσφατα τον τόπο. Σίγουρα προστατεύουν και άλλους. Του σιναφιού τους…
Κρύβεται όμως πιθανότατα και κάτι άλλο. Η πιθανή χρήση της λίστας από αυτούς για εκβιασμό. Εκβιασμό πολιτικό ή οικονομικό ή και τα δύο. Φανταστείτε ότι έχουν ένα υπερόπλο με το οποίο μπορούν να καταστρέψουν κάποιους αλλά και να κονομήσουν αμύθητα χρηματικά ποσά. Όταν έχουν φτάσει να κάνουν τόσα άλλα, νομίζετε ότι θα δίσταζαν σε αυτό;
Επίσης, δεν είναι γνωστό και κάτι άλλο: Ή μάλλον, είναι πασίγνωστο, αφού κρύβεται σε κοινή θέα. Όσοι έχουν μνήμη, θα θυμηθούν ότι η Κριστίν Λαγκάρντ έδωσε CD και όχι στικάκι μνήμης. Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι ο Βενιζέλος ή ο Παπακωνσταντίνου αντέγραψε το περιεχόμενο του CD (από το οποίο δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή) σε στικάκι μνήμης (στο οποίο γίνονται όσες αλλαγές θέλεις) και μετά έφτασε στον Σαμαρά (για να το πάει και αυτός με τη σειρά του στο ΣΔΟΕ)! Δηλαδή, η αρχική λίστα έχει εξαφανισθεί!
Το ότι έχουν διαπράξει αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου είναι δεδομένο. Απλά, θα πρέπει να μάθουμε εάν το έγκλημα είναι απόκρυψη εγκληματία (απόκρυψη της λίστας φοροφυγάδων αλλά και ανθρώπων που έχουν κάνει ξέπλυμα χρήματος), εκβιασμός ή και τα δύο.
Προσέξτε τις γροθιές και το σφιγμένο στόμα της Λαγκάρντ. Λέτε να σχετίζεται με το CD που έκρυψε ο Βενιζέλος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: