Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ο Χειρουργός στην ιστοσελίδα της Ελευθεροτυπίας!

Μετά την φιλοξενία του Χειρουργού στον σύνδεσμο: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&s=www&c=episthmh-texnologia&date=09/01/2010 ο Χειρουργός και σε νέο σύνδεσμο της Ελευθεροτυπίας για το ίδιο θέμα: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=119053


Όταν η συμμετοχή σε κοινωνικούς αγώνες είναι χειρότερη από την ηθική αυτουργία και την παράβαση καθήκοντος:

Από τα πρακτικά της Βουλής για την ψηφοφορία άρσης της βουλευτικής ασυλίας: Δείτε γιατί υπήρξε συνεδρίαση άρσης βουλευτικού απόρρητου: 3 περιπτώσεις που δείχνουν πως σκέφτονται οι βουλευτές μας. Όλοι αθωώθηκαν αλλά ο βουλευτής που κατηγορείται για τα σοβαρότερα αδικήματα είχε λιγότερες ψήφους υπέρ της άρσης της ασυλίας του από αυτούς που απλά συμμετείχαν σε κοινωνικούς αγώνες!

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, κ. Γ. Μαρίνος διωκόταν για την συμμετοχή του σε συμβολική κατάληψη διοδίων. Ψήφισαν:
Υπέρ άρσης 3 βουλευτές.
Κατά άρσης 237
Παρόντες 1 και άκυρα 1

Οι βουλευτές του ΚΚΕ κκ Σ. Καλαντίδου και Γ.Ζιώγας αντιμετώπιζαν δίωξη για την συμμετοχή τους σε συγκέντρωση εργαζομένων της εταιρείας παιχνιδιών JUMBO.
Υπέρ άρσης 5 βουλευτές.
Κατά άρσης 234
Παρόντες 2 και άκυρα 1

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Κόλλιας, κατηγορούμενος για «παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία σε αυτήν».
Υπέρ άρσης 1 βουλευτής.
Κατά άρσης 237
Παρόντες 3 και άκυρα 1
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!


Η Siemens πολεμά την διαφθορά! Δεν είναι ανέκδοτο!

Αφού κόντεψε να διαλύσει την Ελλάδα και το πολιτικό της σύστημα (ίσως και να το κατάφερε τώρα που το σκέφτομαι) δίνοντας μίζες σε όσους κρατούσαν χαρτοφύλακα και έμπαιναν στην βουλή, τώρα η Siemens ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 100 εκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 15 χρόνων σε οργανώσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς σε όλο τον κόσμο!


Υ.Γ. Οι εφοριακοί λένε ότι θα ξεκινήσουν απεργίες. Υπάρχει Έλληνας που δεν εύχεται να είναι διαρκείας;

Υ.Γ. 2. Τι να σκεφτώ ο έρμος όταν διαβάζω ότι η φαλιρημένη χώρα μας θα προβεί σε αγορά πολεμικών πλοίων από την Γαλλία κόστους 2 δις ευρώ; Ότι τα μισά από τα φορολογικά έσοδα που θα προκύψουν από τις επείγουσες αλλαγές στο φορολογικό σύστημα για την αντιμετώπιση της κρίσης θα ξοδευτούν για αγορές πλοίων!

Υ.Γ. 3 Η τοποθέτηση γενικών γραμματέων φαίνεται επικίνδυνη για την περιοχή μας. Πως θα ερμηνεύατε εσείς το γεγονός ότι 2 γενικοί γραμματείς της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι πρώην υπάλληλοι της ΤΕΡΝΑ; Τι θα σημάνει αυτό άραγε για την περιοχή μας και το εργοστάσιο που θέλουν να φτιάξουν έξω από το Αμύνταιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: