Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Οδηγίες διορισμού στο δημόσιο! SOS...

Κρίμα γιατί αυτό το κείμενο δεν είναι του Χειρουργού, ο οποίο θα ήταν πολύ χαρούμενος αν ήταν δικό του πνευματικό τέκνο.
http://geokon.blogspot.com/2009/05/sos.html

«Επειδή είναι δύσκολοι καιροί, μια θεσούλα στο δημόσιο είναι αναγκαία. Ακολουθούν οδηγίες:
1) Αρχικά κάνετε δηλώσεις σε όλους τους διαγωνισμούς δημοσίου. Δεν σας παίρνει κανένας αλλά ξέρετε ότι το παλέψατε.
2) Κάνετε την πρώτη προσέγγιση με τον τοπικό γραφείο του βουλευτή σας. Σας λένε πως ο κύριος βουλευτής σας αγαπάει πιο πολύ και από τη μάνα του και μόλις βρει κάτι καλό θα σκιστεί για εσάς και θα σας ενημερώσει. Ο βουλευτής δεν σας ενημερώνει ποτέ και ξαναπάτε. Σας λένε πως είναι βαθιά λυπημένοι και θα φόραγαν και μαύρα αν δεν τα ‘χαν στο καθαριστήριο, αλλά ο κύριος βουλευτής δε βρήκε κάτι όσο σκληρά και αν έψαξε. Αλλά παρόλα αυτά σας αγαπάει πιο πολύ και από τον πατέρα του και θα χαρεί να τον τιμήσετε με την ψήφο σας. Επίσης θα ψάχνει και στο μέλλον για σας και αν βρει κάτι θα σας ενημερώσει. Ούτε εδώ κάνατε τίποτα αλλά ξέρετε ότι το παλέψατε.
3)Πάτε στον ΟΑΕΔ και βγάζετε κάρτα ανεργίας για να μπείτε σε πρόγραμμα Stage. Σύντομα καταλαβαίνετε πως θέλει μέσον το οποίο δεν έχετε και εδώ ξέρετε τουλάχιστον ότι το παλέψατε.
4) Ήρθε η κρίσιμη ώρα. Είστε απελπισμένοι πια. Εδώ πρέπει να σκεφτείτε τι έγκλημα πρέπει να κάνετε ώστε να πάτε φυλακή αλλά όχι για πολλά χρόνια. Σας βολεύει ένα οικονομικό έγκλημα τύπου ακάλυπτες επιταγές, μαύρο χρήμα κτλ. Και πρέπει να 'ναι οικονομικό έγκλημα ώστε να πάτε στην κυριλέ πλευρά των φυλακών. Άμα κάνετε κανένα φόνο ή κλοπή θα πάτε με τους Αλβανούς μαζί και δεν θα κερδίσετε τίποτα εκτός από γνώσεις για το πως παραβιάζουν κλειδαριές.
5) Ήρθε η μαύρη μέρα της φυλακής. Μπαίνετε για 2 χρόνια (εννοείται πως δεν κάνετε εφέσεις κτλ. Μόνο καλή αγωγή θα δείξετε για να βγείτε νωρίτερα.)
6) Εκεί γνωρίζετε πολύ κόσμο που έχει διαπράξει οικονομικά εγκλήματα. Δικηγόρους, επιχειρηματίες, πρώην βουλευτές, κουμπάρους κάποιου νομάρχη, τέως προέδρους ομάδων ΚΑΕ και ΠΑΕ, κτλ.
7) Με όποιον μιλάτε εκεί, σας ρωτάει τι κάνατε και γιατί. Κλαίτε, λέτε για τη φτώχεια και πόσο αξίζατε μια θέση αλλά δεν είχατε μέσον για το δημόσιο. Αυτό το επαναλαμβάνεται και το τονίζετε "όλοι είχαν μέσον εκτός από μένα".
8) Εδώ έρχεται το σημείο που επιβραβεύονται οι κόποι σας. Κάποιος απ όλους εκεί σας λυπάται και σας λέει πως έχει καλές άκρες γιατί έκανε δουλειές με βουλευτές, υπουργούς, νομάρχες που του χρωστάνε χάρη που μπήκε για χάρη τους μέσα. Σας λέει ότι μόλις βγείτε να πάτε να πείτε ότι σας στέλνει αυτός.
9) Ήρθε η ώρα της αποφυλάκισης. Βγαίνετε και πηγαίνετε σπίτι σας. Πλένεστε , ντύνεστε κτλ
10) Την επόμενη μέρα πηγαίνετε στο γραφείο του τοπικού βουλευτή. Σας βλέπουν και σας λένε πως δεν έχουν βρει ακόμα κάτι αλλά ο βουλευτής σας αγαπάει... Τους κόβετε και τους λέτε ότι και εσείς τον αγαπάτε γι αυτό και του φέρνετε χαιρετισμούς από ένα φίλο του που δούλευαν μαζί κάποτε. Το ακούει ο βουλευτής και ξαφνικά σας αγαπάει ακόμα πιο πολύ και αμέσως με 2 τηλεφωνήματα σας βρίσκει σύμβαση αορίστου χρόνου στο δημόσιο!!!!2 και κάτι χρόνια μετά την έναρξη της προσπάθειας σας, δικαιώνεστε. Με δάκρυα χαράς στα μάτια τον χαιρετάτε και του λέτε πως η ψήφος σας είναι δεδομένη. Ένα μήνα μετά έχετε σταθερή θέση, σταθερά λεφτά, δεν σας επηρεάζει καμία κρίση και τον ελεύθερο σας χρόνο οργανώνετε μια κομπίνα που σας είπε ένας άλλος στη φυλακή!!!
Αυτά λοιπόν τα ολίγα. Επιτυχία 100%εγγυημένη».

1 σχόλιο:

john fistikis είπε...

ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ..