Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Αποκάλυψη του Χειρουργού! Ο Παλαιοκώστας δεν είναι Έλληνας!

Στην χώρα μας συνήθως κανένας επαγγελματίας δεν θα μας αφήσει ευχαριστημένους με το αποτέλεσμα της εργασίας του. Συνήθως το αποτέλεσμα διακρίνεται από τσαπατσουλιά, ασυνέπεια ενώ για να πληρώσει σε παιδεύει μήνες. Τυπικός και προβλεπόμενος Έλληνας δηλαδή. Από την άλλη, ο Παλαιοκώστας ακριβώς το αντίθετο, γοητεύει με την αποτελεσματικότητα της δουλειάς του, συνεπέστατος στα ραντεβού του και πληρώνει προκαταβολικά.



Αποκάλυψη του Χειρουργού Νο 2! Ούτε οι υπόλοιποι «Έλληνες» είναι Έλληνες!

Παρατηρήσαμε ότι οι πολίτες αυτής της χώρας χαρήκανε με την απόδραση του Παλαιοκώστα. Αν είναι δυνατόν! Μα οι Έλληνες ποτέ δεν χαίρονται με την ευτυχία του άλλου!



Αποδράστε από αυτή τη χώρα.

-Ενίοτε κι εγώ θέλω να αποδράσω από αυτή τη χώρα…
-Νιώθει ανασφάλεια λέει ο πολίτης. Από ποιόν; Από τον Παλαιοκώστα; Από την αύξηση της τρομοκρατίας; Από τους κουκουλοφόρους; Μάλλον από την ίδια την αστυνομία… Τα τελευταία χρόνια, όταν κάνει έργο, τις περισσότερες φορές θα είναι ή προστασία επωνύμων, ή εξοστρακισμοί, ή περιποίηση ζαρντινιέρων.
-Ποιος ανεγκέφαλος είπε ότι έπρεπε να πυροβολήσουν το ελικόπτερο οι αστυνομικοί; Φαντάζομαι οι ίδιοι που θα ωρύονταν αν έπεφτε εξαιτίας πυροβολισμού.
-Ποιοι θα την πληρώσουν αυτή τη φορά; Πάντα οι «άλλοι». Αυτή τη φορά ήταν οι διεφθαρμένοι δεσμοφύλακες. Αυτόφωρο τους δικάσανε νυχτιάτικα! Αυτοί που διέλυσαν την αστυνομία παραμένουν ελεύθεροι…
-Τώρα που το σκέφτομαι, τους δικάσανε νυχτιάτικα για να μην μείνουν μέσα στο κρατητήριο ως το πρωί, όπως κάνουνε σε όλους τους υπόλοιπους. Αχ βρε τα παιδιά, πόσο συμπονετικοί μπορεί να είναι!
-Θα ξεκινήσει και η Ολυμπιακή δρομολόγια προς τον Κορυδαλλό λένε. Μπα, δεν το ήξερα ότι έχουνε και αεροδρόμιο εκεί…
-Έτσι όπως πάμε, την άλλη φορά θα αποδράσει με χαρταετό!
-Τι κοινό έχει ο Παλαιοκώστας με τον Εφραίμ, τον Χριστοφοράκο και τόσα άλλα "καλά παιδιά" των τελευταίων ετών; Είναι όλοι τους ελεύθεροι!
-Δυο στολές θα φορεθούν φέτος πολύ. Ο Λάκης ο Γλυκούλης και ο Παλαιοκώστας. Ελπίζω να φορεθεί και η Πετρούλα.
-Το προφανές είναι ότι η χώρα μας έχει ανάγκη από ήρωες, γιατί διαβάζει γι’ αυτούς από μικρό παιδί, μα πουθενά δεν τους βλέπει… Ίσως γι’ αυτό να βλέπει στο πρόσωπο του Παλαιοκώστα έναν ήρωα. Εγώ θα του ευχηθώ καλή τύχη… Μας έκανε και γελάσαμε αρκετά αυτές τις μέρες ο μπαγάσας!



Η αφορμή δόθηκε.

Λόγω της ιστορίας με τον Παλαιοκώστα, θυμήθηκαν ότι χρειάζεται να δηλώνεται με ταυτότητα το όνομα αυτού που αγοράζει καρτοκινητό. Αυτό θα εμποδίσει τον γείτονα μου απέναντι που θέλει να πάρει καρτοκινητό για να παίρνει την όμορφη γειτόνισσα τηλέφωνο χωρίς να μπορέσει να τον εντοπίσει ο άγριος σύζυγός της. Ένας που θέλει να πράξει σοβαρή παρανομία δεν θα βρει να κλέψει έναν αριθμό καρτοκινητού; Η αν το δυσκολέψουν παραπάνω, δύσκολο θα είναι να παρθεί αριθμός από ξένο κράτος; Μα για τόσο κορόιδα μα περνούνε;
Όταν το κράτος είναι ανίκανο, πρέπει να γίνει ικανό και όχι να περιορίζει αυτές τις μικρές μας ελευθερίες για να δείχνει ότι πράττει έργο. Ή μήπως είναι η τέλεια αφορμή;




Τι έγραψαν οι Νew York Times.

"Η δεύτερη απόδραση του διδύμου ντροπιάζει Έλληνες αξιωματούχους... Η απόδραση ήταν το τελευταίο γεγονός σε μια σειρά ντροπιαστικών γεγονότων της συντηρητικής κυβέρνησης, η οποία κλονίζεται στο χείλος του γκρεμού, μετά τις χειρότερες εδώ και δεκαετίες ταραχές στην Ελλάδα, την αναβίωση της εγχώριας τρομοκρατίας και την αποτυχία να σταματήσει την οικονομία από την κατάρρευση" .
Είναι να μην σε πάρουν χαμπάρι…



Ο Ψωμιάδης στην «μπουζού».

Φαντάζεστε τον Ψωμιάδη στης φυλακής τα σίδερα; Ε, το έκανε κι αυτό! Ο ένας βγαίνει, ο άλλος κοντεύει να μπει! Το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης επέβαλε
ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, στο νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, κρίνοντάς τον ένοχο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος. Η υπόθεση αφορούσε μείωση προστίμου σε πρατήριο υγρών καυσίμων το οποίο είχε επιβάλει προκάτοχος του κ. Ψωμιάδη.



Ο Δαρβίνος και το πισωγύρισμα της ανθρωπότητας.

Πριν από λίγες μέρες εορτάστηκαν τα 200 χρόνια από την γέννηση του Δαρβίνου και, κατά κάποιο περίεργο τρόπο, ένα παράξενο τερτίπι της «εξέλιξης» της ιστορίας κοντεύει να τρελάνει πολλούς μελετητές. Σε χώρες όπως η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, η θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου αρχίζει και χάνει έδαφος αντικαθιστώμενη από την πίστη προς τον Αδάμ και την Εύα! Στην Βρετανία για παράδειγμα, μόνο το 50% του πληθυσμού αποδέχεται με σχετική ή απόλυτη σιγουριά την Θεωρία της Εξέλιξης. Σε μια εποχή που ο ορθολογισμός χάνει έδαφος, καιρός είναι η μυθολογία της Παλαιάς Διαθήκης και των αρχαίων Ελλήνων να επιβληθεί. Και με το καλό σύντομα να βρούμε απολιθωμένο μάννα, ίχνη των Κενταύρων και την γοργόνα που ρωτάει αν ζει ο Μεγαλέξανδρος.



Θοδωρής Τενέζος

Αλήθεια, ακούσαμε τίποτα γι’ αυτόν από τα μέσα εξημέρωσης; Ποιος είναι αυτός; Ένας αγανακτισμένος πολίτης που δεν πήρε τα όπλα όπως συνηθίζουν οι «αγανακτισμένοι», αλλά ξεκίνησε απεργία πείνας από τις 13 Φεβρουαρίου, μπροστά στο κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην οδό Πατησίων 70, μην αντέχοντας να βλέπει άλλο τα καρτέλ να του κατατρώγουν την επιχείρηση. Δείτε τον ζωντανά στο διαδίκτυο: http://www.stopcartel.org/gr/tv.php τηλέφωνο 6982 009 287


Υ.Γ. Θα έλεγα ότι μια σκηνή που χωράει πολύ σάτιρα είναι με την ληστεία στο σπίτι του Αλέκου Αλαβάνου, όπου τον φανταζόμαστε να φωνάζει την αστυνομία! Φαντάζομαι τα μούτρα του Αλέκου να καταπίνει την περηφάνια του και να τηλεφωνεί στους «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι». Καλά αν αποδειχτεί ότι ήταν και μετανάστες οι διαρρήκτες, εκεί να δείτε γέλιο!
Αλήθεια, αφού υπερασπίζεται (και πολύ καλά κάνει) τους κατατρεγμένους από την αυταρχική εξουσία στη χώρα μας, γιατί δεν έκανε το ίδιο για τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, τον άτυχο εκείνο πολίτη της γειτονικής μας χώρας ο οποίος είχε το θάρρος να μιλήσει με ιστορικά στοιχεία για την Σλαβική και όχι Μακεδονική καταγωγή της χώρας του; Για την ιστορία, ο Βάσκο, ιστορικός στο επάγγελμα, δημιούργησε μια ιστοσελίδα όπου παρέθεσε στοιχεία για την καταγωγή της χώρας του. Συνελήφθη γι’ αυτό και κλείστηκε σε ψυχιατρείο. Έγινε και ερώτηση στις 13 Φεβρουάριου στο ευρωκοινοβούλιο για τον άνθρωπο αυτόν από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαργαρίτη Σχοινά και στις 18 του ίδιου μήνα στην Βουλή των Ελλήνων. Τα κανάλια της χώρας μας δεν έβγαλαν τσιμουδιά. Το ίδιο βεβαίως και για την υπουργό εξωτερικών της Ελλάδας Ντόρα, η οποία ευκολότερα υπερασπίζεται τα Αμερικανικά συμφέροντα από τα Ελληνικά. Τα μόνα κανάλια που μίλησαν γι’ αυτό είναι η ΕΤ3 και το Alter. Σχετίζεται άραγε με αυτό η επίθεση στο κανάλι; Για να μην μιλάει για τέτοια θέματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: