Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2008


Είμαστε κυβέρνηση της Αποκάλυψης!

Τάδε έφη Προκόπης Παυλόπουλος. Τα θέλει και τα λέει ή το ζητάει ο οργανισμός του το δούλεμα; Ποιας αποκάλυψης εννοεί; Της Βιβλικής;Κουτόφραγκοι.

Βγήκαμε πρώτοι στην Ευρώπη για την κακή ποιότητα των δρόμων! Συγκεκριμένα, στην έρευνα της η Ευρώπη υπολόγισε το κάθε κράτος με τις περιφέρειες του. Το σαρωτικό ρεκόρ μας έχει αφήσει όλους τους κουτόφραγκους άναυδους, να τρώνε την σκόνη μας. Μέσα στις 10 περιφέρειες της Ευρώπης με το χειρότερο οδικό δίκτυο, οι δικές μας ομορφοδρομούσες περιφέρειες κατέχουν τις 7 ! Πίσω και σας φάγαμε μικρούληδες Ευρωπαίοι!Η τελευταία σου ευκαιρία Γιώργο.

Γιωργάκηηηη, ως τώρα, αν εξαιρέσουμε το θετικό γεγονός ότι ξεφορτώθηκες έστω και για ασήμαντη αφορμή μερικούς από το κόμμα σου που το φτάσανε στα τάρταρα, τα πήγες χάλια. Σήμερα, με το σκάνδαλο της Siemens, μάλλον έχεις την τελευταία σου (αν όχι την καλύτερη σου) ευκαιρία, να διώξεις όσους εσωτερικούς εχθρούς σου έχουν απομείνει και να χτυπήσεις την κυβέρνηση. Με την απαίτηση σύστασης εξεταστικής επιτροπής είσαι σε σωστό δρόμο μια και το μπαλάκι βρίσκεται πλέον στην κυβέρνηση, η οποία αρνείται αδικαιολόγητα την σύστασή της με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτεθειμένη. Ξέρεις πως ό,τι λαβράκι και αν βγει από την ιστορία εσύ θα βγεις κερδισμένος. Οι λερωμένοι του ΠΑΣΟΚ αναπόφευκτα θα είναι από την κυβέρνηση Σημίτη και τους εκσυγχρονιστές. Όχι ότι μας πείθεις εντελώς ότι εσύ είσαι καθαρός, απλά εσύ θα την βγάλεις καθαρή. Είναι όμως τέλεια ευκαιρία να τους ξεφορτωθείς και να επιπλεύσεις πολιτικά. Οι λερωμένοι της Νέας Δημοκρατίας, η τέλεια ευκαιρία για την Μεγάλη Επίθεση.
Άντε μπας και ζωντανέψει το ριγκ. Σήκω ντε!Αίσθηση ασφάλειας γιοκ.

Και άλλο ένα κατόρθωμα. Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, αύξηση ρεκόρ κατά 30% στην εγκληματικότητα είχαμε το τελευταίο εξάμηνο, εν συγκρίσει με το πρώτο εξάμηνο του 2007. Να σημειώσω ότι το 2007 αποτέλεσε από μόνο του ένα έτος καταστροφικό ως προς την αύξηση της εγκληματικότητας. Φανταστείτε τι θα δείξουν οι αριθμοί για το 2008.
Απ’ ότι βλέπουμε, η Ελληνική Αστυνομία, επιφορτισμένη με την προφύλαξη (από εμάς) κάθε λογής αναξίων επισήμων, δεν μπορεί να καταφέρει να μας προφυλάξει (από επίσημους και μη) . Αλήθεια, εκείνες οι πεζές περιπολίες που είχαν κριθεί απόλυτα επιτυχημένες και που βλέπαμε στους δρόμους των πόλεων τι απέγιναν άραγε; Τι έγινε εκείνη η αστυνομία που θεωρούνταν πολύ καλή; Θυμάμαι τον Βουλγαράκη το καλοκαίρι του 2004 να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Ελληνική Αστυνομία, λέγοντας ότι «είναι ίσως η πιο άρτια εκπαιδευμένη σε επίπεδο στελεχών και ειδικά σε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς σε όλη την Ευρώπη». Έβλεπε επίσης ότι η ΕΛ.ΑΣ. είχε καταφέρει να οικοδομήσει σχέσεις αλληλοσεβασμού με την κοινωνία. Που πήγαν όλα αυτά ρε σεις;Ε πως τα καταφέραμε έτσι;

Θυμάμαι το καλοκαίρι του 2004 να υπάρχει διάχυτη μια αισιοδοξία, ένα θετικό κλίμα, μια όμορφη αίσθηση ότι είμαστε σημαντικοί στο παγκόσμιο στερέωμα, ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Τι έγινε στην πορεία; Σήμερα κυριαρχεί μιζέρια, μαύρες σκέψεις και καμία ελπίδα. Μέχρι και στο EURO 2008 πατώσαμε… Τι έγινε ρε παιδιά;
Υ.Γ. Και μη μου πείτε ότι τότε ήταν όλα πλασματικά, γιατί ακόμα κι έτσι να ήταν, εγώ θα σας ρωτήσω: Τι προτιμάτε; Μια άσχημη γυναίκα αμακιγιάριστη ή μια άσχημη γυναίκα όμορφα μακιγιαρισμένη;Πατιρντί μεγάλο.

Πατιρντί μεγάλο εκ Σκοπίων κατεβαίνει στα μέρη μας λίαν συντόμως. Μπλέξαμε για τα καλά με πραγματικά έξυπνο αντίπαλο που έχει καλές πλάτες και εξίσου καλό δάσκαλο. Ένας θεός ξέρει που θα φτάσει αυτή η ιστορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια: