Πέμπτη 15 Μαΐου 2008


Μια μεγάλη νίκη

Πρόσφατα, το κίνημα των πολιτών, όλων αυτών που πιστεύουν ότι με την συμμετοχή τους θα αλλάξουν τον κόσμο, κατάφερε μια πολύ σημαντική νίκη έναντι των μεταλλαγμένων προϊόντων.

Τα τελευταία χρόνια, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (μη εκλεγμένη από τον λαό), παρείχε αφειδώς την υποστήριξή της στην μεγάλες και πάμπλουτες εταιρείες βιοτεχνολογίας, και προσπαθούσε - ακόμα και με τα νομικά τερτίπια περί ελεύθερης αγοράς και της μη αποδείξεως της επικινδυνότητάς του – να επιτραπεί η καλλιέργεια τους στην Ευρώπη. Και μάλιστα, όταν ορισμένες χώρες (όπως η Ελλάδα και η Αυστρία), αρνήθηκαν να επιτρέψουν την εισαγωγή και νομιμοποίηση της καλλιέργειας μεταλλαγμένων αγροτικών προϊόντων, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τις έσυρε στα δικαστήρια.

Παρόλα αυτά, η κοινωνία των πολιτών δεν απελπίστηκε. Αντιθέτως, συνέχισε να αγωνίζεται με πάθος για την διατήρηση της ζωής στον πλανήτη. Με παροχή πληροφόρησης, αποστολή γραμμάτων μέσω συμβατικού και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άσκηση πίεσης από την επιστημονική κοινότητα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να μην επιτρέψει την εισαγωγή και καλλιέργεια κάποιων συγκεκριμένων μεταλλαγμένων στην Ευρώπη.


Σφάξε με ν’ αγιάσεις!

Μπορείτε να βρείτε ποιος είναι;

Αφού έσφαξε κάμποσους άλλους (μαζί με τα ετεροθαλή αδέρφια του που ήταν και οι νόμιμοι διάδοχοι του θρόνου) για να πάρει την εξουσία, εξόντωσε αντίπαλους λαούς κατά εκατοντάδες χιλιάδες, διέταξε να κρεμάσουν τον πεθερό του, τους δύο γαμπρούς του και τον γιο του ενός, έπνιξε την γυναίκα του και τον γιο του (που είχε αποκτήσει από την ερωμένη του). Τελικά έγινε άγιος(!).


Πόρνοι !

Η Αγιότατη Εκκλησιαστική Σύνοδος αποκάλεσε την ελεύθερη συμβίωση πορνεία. Αν κρίνω από τα ζευγαράκια που βλέπω στο Αμύνταιο, έχουμε γεμίσει π….νιάρηδες!

Σόδομα και Γόμορρααααα.


Αλλάζω λάδια κάθε 10.000 χιλιόμετρα.

Έτσι μου έχει πει ο μηχανικός μου να κάνω και το τηρώ. Επειδή όμως δεν μου έχει πει ποτέ να αλλάζω λάδια στον εαυτό μου, φροντίσανε κάποιοι για μένα και μου πουλήσανε ηλιέλαιο ανάμικτο με ορυκτέλαιο. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόση φασαρία. Πολύ σωστά έπραξαν! Να γιατί:

Τρέχουμε σαν μηχανάκια και δεν προλαβαίνουμε. Ή αλλιώς, τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Σοβαρή ένδειξη ότι χρειαζόμαστε λίπανση.

Δουλεύουμε ασταμάτητα σαν μηχανές.

Μας βγάζουν το λάδι οι εργοδότες και η κυβέρνηση.

Νοθεύοντας το ηλιέλαιο με ορυκτέλαιο, μπορώ πλέον άνετα να πιω το αναγκαίο για την επιβίωση στην σύγχρονη εποχή ορυκτέλαιο!

Πολλοί συμπατριώτες μας χρειάζονται λάδωμα για να κάνουν μια δουλειά για μας. Να η ευκαιρία!

Με αυτές τις τιμές στην αγορά, λίγο δύσκολο πλέον να φάει κάποιος και να λαδώσει το εντεράκι του.

Άσε που με αυτές τις τιμές τελειώνει το λαδάκι στο καντίλι μας.

Και η κυβέρνηση, μη δει τον λαό να προκόβει… Κατευθείαν να κυνηγήσει αυτούς που τον ευεργετούν.


Ανθισμένα χρόνια…πέτρινα χρόνια…

Τον Μάη του ’68, άνεμος ελπίδας έπνεε σε όλον τον κόσμο. 40 χρόνια μετά, τον Μάη του 2008, μόνο μιζέρια και ένα μαύρο μέλλον…

Δεν υπάρχουν σχόλια: