Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Μήπως γι’ αυτό έγινε η σύλληψη του Στρος Καν;

Το παρακάτω άρθρο που παραθέτω είναι από το διαδίκτυο. Ακολουθεί όμως ένα συμπέρασμα στο οποίο  αυτό το άρθρο με οδήγησε, και που ίσως να εξηγεί τον ρόλο των Αμερικανών στην κρίση της Ελλάδος, ένα ερώτημα που με βασανίζει 2 και πλέον χρόνια…
Σχέδιο «comprehensive» για την Ελλάδα
Επίσης συγκεκριμένοι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο, που ας σημειωθεί ανήκει στην γαλλική Ακορν, ο ιδιοκτήτης της οποίας είναι φίλος του Σαρκοζί, επέδειξαν ύποπτη συμπεριφορά και αρνήθηκαν να μιλήσουν στις αρχές. Από εξονυχιστικούς ελέγχους όλων των ηλεκτρονικών μέσων παρακολούθησης, ο κ. Στρος Καν δηλώνει ευθέως πως η όλη υπόθεση ήταν στημένη, παρόλο που δεν αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με την καμαριέρα, η οποία, όπως λέει, μπήκε στο δωμάτιο του ακριβώς γι αυτό το σκοπό.
Ο Ντομινίκ Στρος Καν αναφέρεται συγκεκριμένα στην Ελλάδα και ευρύτερα την ευρωπαϊκή κρίση. Αποκαλύπτει ότι την αποφράδα εκείνη ημέρα του Μαίου 2011, ήταν έτοιμος να μεταβεί στο Βερολίνο για να πείσει την Αγκελα Μέρκελ να συναινέσει σε σχέδιο με την ονομασία «Comprehensive» που αφορούσε σε δραστική λύση της Ελληνικής κρίσης χρέους. «Δίχως να είμαι βέβαιος 100% πιστεύω πως θα την έπειθα και το ελληνικό πρόβλημα θα είχε λυθεί εν τη γενέσει του. Τώρα βλέπουμε την κρίση να καλπάζει. Φοβούμαι πως δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον» καταλήγει ο Ντομινίκ Στρος Καν. Οι σοβαρές καταγγελίες του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, γίνονται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή που ο Σαρκοζί δίνει την ύστατη μάχη διάσωσής του.
Σχόλιο Χειρουργού: Οι Αμερικανοί έχουν να κερδίσουν από αυτήν την κρίση το εξής: Δημιουργούν αστάθεια στην Ευρώπη και φτάνουν την Ευρωζώνη και το Ευρώ ένα βήμα πριν την διάλυση. Οι ΗΠΑ βλέπουν πολύ εχθρικά το ευρώ, ενώ η πιθανότητα να αντικατασταθεί το δολάριο από το ευρώ στις διεθνείς συναλλαγές είναι ικανό να οδηγήσει την οικονομία των ΗΠΑ σε κατάρρευση. Να σημειώσω επίσης ότι ο Σαντάμ είχε αποφασίσει να κάνει τις πωλήσεις του πετρελαίου του με ευρώ και όχι με δολάρια, γεγονός που οδήγησε στον δεύτερο πόλεμο του Ιράκ.
Επίσης, να σημειώσουμε ότι ο Παπανδρέου (ο οποίος ουσιαστικά ήταν η σπίθα που έφερε την καταστροφή), δεν είναι απλά φιλοαμερικανός, έχει αμερικανίδα μητέρα και ήταν ανέκαθεν το αγαπημένο παιδί (και υπηρέτης) των ΗΠΑ.  
Μήπως λοιπόν η σύλληψη του Στρος Καν (σε αμερικανικό έδαφος) έγινε ακριβώς γιατί ο Στρος Καν είχε δημιουργήσει ένα σχέδιο σωτηρίας το οποίο θα έσωζε την Ελλάδα και τελικά να έσωζε το ευρώ από τους κλυδωνισμούς;


Παραποίηση δηλώσεων του Σόιμπλε από το MEGA;


Το απόγευμα της 14ης Μαΐου ακούσαμε από τα κανάλια ότι ο κ. Σόιμπλε είπε την φράση «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Έλληνες θα υποφέρουν τις επόμενες δεκαετίες. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την Ελλάδα».
Φίλος που μιλάει γερμανικά, το μετέφρασε ως εξής: «οι Έλληνες υποφέρουν εξαιτίας της κακής διαχείρισης των τελευταίων δεκαετιών. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την Ελλάδα», τονίζοντας μάλιστα ότι είναι μάλλον απίθανο αυτό το λάθος να έγινε από απλή αβλεψία και το απέδωσε σε έντεχνο «λάθος».
Μήπως και αυτό τελικά συμπεριλαμβάνεται στο δυναμίτισμα των τεταμένων σχέσεων με τους Γερμανούς εξυπηρετώντας (πάλι) τον αμερικανικό παράγοντα;
Γερμανός δημόσιος υπάλληλος είχε να δουλέψει 14 χρόνια!


Και μετά στοχοποιούμε τους δημοσίους υπαλλήλους της Ελλάδος!
Ένας 65χρονος άνδρας έστειλε στους περίπου 500 υπαλλήλους της υπηρεσίας του ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα email, όπου ουσιαστικά κόμπαζε για το ότι επί 14 χρόνια πληρωνόταν χωρίς καν να δουλεύει! Ο ίδιος γράφει:
«Από το 1998, ήμουν παρών όμως δεν βρισκόμουν πραγματικά εδώ. Οπότε, έχω κάνει καλή προετοιμασία για τη σύνταξη. Αντίο».
Όπως ξεκαθαρίζει ο ίδιος, στην δουλειά του υπήρχαν δυο υπάλληλοι για μια εργασία, με αποτέλεσμα αυτός να κάθεται και να δουλεύει μόνο ο άλλος!
Προφανώς, οι συνάδελφοί του έφριξαν και το προώθησαν στον τοπικό τύπο στο κρατίδιο της Ρηνανίας-Βεστφαλίας.
Θα ήθελα να ξέρω τι θα σκέφτονται τώρα οι υπερασπιστές της Γερμανίας που όλα λειτουργούν άψογα.
Φαντάζομαι θα πούνε ότι αυτά γίνονται κι εδώ. Χαίρω πολύ. Γίνονται όμως και στην Γερμανία…Κορυφαίο επεισόδιο με Πάγκαλο!

Ο Πάγκαλος, πήγε με άντρες της ασφάλειάς του να κάνει μπάνιο στην λίμνη της Βουλιαγμένης.
Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται επεισόδιο με τον Πάγκαλο στην Βουλιαγμένη.
Την πρώτη φορά, ο Πάγκαλος μπήκε στον χώρο χωρίς να κόψει εισιτήριο, μια κυρία διαμαρτυρήθηκε και ο Πάγκαλος ζήτησε να την συλλάβουν (!).
Αυτή τη φορά, αφού λοιπόν πλήρωσε το εισιτήριο, κατευθύνθηκε προς τις ξαπλώστρες. Την ώρα που έβγαζε το μπουρνούζι του ακούστηκε μια φωνή: «Σήκω και φύγε από εδώ ρε, η λίμνη δεν είναι για ιπποπόταμους».
Ο Πάγκαλος γυρίζει ξαφνιασμένος και ρωτάει τον τύπο: . «Έμενα είπες ιπποπόταμο;», για να εισπράξει την απάντηση: «Ναι ρε, εσένα είπα, να σηκωθείς να φύγεις από εδώ. Τ 'ακούς;».
Μαζεύτηκε λοιπόν ο Πάγκαλος (όσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο), και «πήρε τα κουβαδάκια του για άλλη παραλία».
Σύντομα παίρνει τα κουβαδάκια του και από την Βουλή. Θα μου λείψει. Περάσαμε
καλά εγώ κι αυτός στο Χειρουργείο...

 

Ανεκδοτάρα!

Βλέποντας ο Θεός το τεράστιο πρόβλημα της Ελλάδας και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πιστός ελληνικός λαός, αποφασίζει να στείλει τον Υιό Του και πάλι στη Γη για να συμπαρασταθεί στους Έλληνες.
Ο Ιησούς εμφανίζεται ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων και μετά από μια θερμή ομιλία συμπαράστασης και υποστήριξης της Ελλάδας, ανακοινώνει ότι διαγράφει όλα τα χρέη της χώρας, φέρνει μεγάλες επενδύσεις, παρέχει αυξήσεις 100% σε όλους τους Έλληνες και διαγράφει τα δάνειά τους.
Όλοι οι Βουλευτές όρθιοι ζητωκραυγάζουν. Αλαλαγμοί χαράς και ικανοποίησης από όλες τις πτέρυγες. Ακόμα και η Παπαρήγα… σταυροκοπιέται.
Τότε ο Ιησούς λέει: «Υπό έναν όρο!».
Όλοι ησυχάζουν και περιμένουν να ακούσουν.
Όλοι σας θα παραιτηθείτε και κανείς σας δεν θα είναι από εδώ και πέρα υποψήφιος βουλευτής.
Νεκρική σιγή στην αίθουσα. Κάποιοι του απαντούν ότι θα πρέπει να συνέλθουν τα κόμματα για να αποφασίσουν.
«Πολύ καλά. Θα περιμένω την απάντησή σας αύριο το πρωί» λέει ο Ιησούς.
Την επομένη ο Πρόεδρος της Βουλής δίνει στον Ιησού την ομόφωνη απάντηση όλων των πτερύγων της Βουλής, με την οποία «καταγγέλλεται η απαράδεκτη παρέμβαση του Θεού στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας»!Πώς η «δημοσιογραφία» των καθεστωτικών ΜΜΕ  μπορεί να κάνει το «μαύρο» -«άσπρο», χωρίς να λέει ψέματα, απλά παραλείποντας μια αλήθεια… 

Κείμενο μιας διαδικτυακής φίλης.  
Για ένα συνέδριο στις Η.Π.Α. έχουν συγκεντρωθεί οι πρόεδροι αρκετών κρατών. Το κλίμα όμως  που επικρατεί δεν είναι καλό. Έτσι, προκειμένου να δημιουργηθεί μία πιο φιλική ατμόσφαιρα, οι διοργανωτές καλούν όλους τους προέδρους σε έναν φιλικό αγώνα δρόμου των 100 μέτρων. Στον αγώνα εμφανίζονται και λαμβάνουν μέρος μόνον οι πρόεδροι των Η.Π.Α. και Ρωσίας. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 1ος πρόεδρος Ρωσίας , 2ος (και τελευταίος) πρόεδρος Η.Π.Α.
    Την άλλη μέρα σε όλα τα κανάλια ανά τις Η.Π.Α. ανακοινώνονται πανηγυρικά τα εξής: 2ος τερμάτισε ο πρόεδρος μας, στον αγώνα δρόμου των 100 μ. που έλαβε χώρα μεταξύ των προέδρων των κρατών του τάδε συνεδρίου. Αντιθέτως, προτελευταίος (δηλαδή πριν από τον 2ο αλλά αυτό δεν το αναφέρει) τερμάτισε ο πρόεδρος της Ρωσίας….

Το παρόν και το μέλλον της διακυβέρνησης της Ελλάδας...


Δεν υπάρχουν σχόλια: