Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012


Η Προσευχή των  Μνημονιακών. Μια σπαρταριστή προσευχή από το διαδίκτυο.
Πιστεύω εις ένα Ευρώ,
Πατέρα, λαοκράτορα, ποιητήν δουνουτού και γης, δανειστών τε πάντων και φραγγάτων.
Και εις ένα Κύριον πρόεδρο της Ε.Κ.Τ., τον Υιόν του Ευρώ τον μονογενή, τον εκ του Πατρός δανεισθέντα προ πάντων των εντόκων.
Δάνειο εκ δανείου, ευρώ αληθινόν εξ ευρώ αληθινού, τοκισθέντα, ου….
χαρισθέντα, ομοούσιον τω ΔΝΤ, δι’ ου τα πάντα οφείλετο.
Τον δι’ ημάς τους χαχόλους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των Βρυξελλών
και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Ηλιθίου και Μαργαρίτας του Ανδρέα και πρωθυπουργήσαντα.
Παρετιθέντα τε υπέρ ημών επί Καρόλου Παπούλια και παθόντα και ξεφτιλισθέντα.
Και ταξιδέψαντα στην Κόστα Ρίκα κατά τας γραφάς.
Και ανελθόντα εις τη σοσιαλισική διεθνή και καθεζόμενον εκ δεξιών του Βλακός.
Και πάλιν ερχόμενον μετά λόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, ου της μαλακίας ουκ έσται τέλος.
Και εις τον Παπαδήμα τον Άγιον, τον Κύριον, τον φοροοποιόν, τον εκ του Πατρός εκπορευόμενον,
το συν Πασόκ και Νουδού συγκυβερνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των εκδοτών.
Εις μίαν, αγίαν, καθολικήν και άποστολικήν Γερμανίαν.
Ομολογώ μνημόνιο εις άφεσιν χρεών.
Προσδοκώ κούρεμα ιδιωτών.
Κι οφειλή του μέλλοντος αιώνος. Αμήν.







Πως ψήφισαν οι Έλληνες στις εκλογές – κείμενο από το διαδίκτυο (προφανώς ο Χειρουργός τεμπελιάζει)
- Οι τελευταίες εκλογές έδωσαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
- 19%: Φοβισμένοι ηλικιωμένοι χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
- 17%: Ο Καλός ο Μύλος ο Αριστερός
- 13%: οι (πρώην) Υπουργοί, οι (νυν) σύζυγοι τους, μέλη Κρατικών επιτροπών, μουσουλμάνοι Θράκης, αμετανόητα κοπέλια
- 10%: Αντινεοταξηπραγματιστές
- 8%: Ο Στάλιν ζει!
- 7%: Όπου δεν πίπτει λόγος
- 6%: Αριστερά light
- 2,9%: ΛΑΟΣ προδομένος τώρα ηττημένος
- 2,9%: FARMERAMA
- 2,8%: Στο μπαμπά μου θα το πω
- 2,15%: Ξανά- Μανά
- 1,8%: Τρία δεξιά πουλάκια κάθονται


 
Πως μπορούμε να διαλύσουμε την Ευρωζώνη.

Έχουμε αποκτήσει τόσες οικονομικές γνώσεις (άσε που είχαμε αρκετές αφού τα  καταφέραμε αρκετά καλά με την απόκρυψη στατιστικών στοιχείων για το χάλι της χώρας μας), που αν αποφασίζαμε να κάνουμε έλεγχο στα στατιστικά των υπολοίπων χωρών της Ευρωζώνης, μέσα σε λίγες εβδομάδες, όλη η Ευρώπη θα βρισκόταν με κατεβασμένα τα παντελόνια.
Ίσως να μην το ξέρουνε πολλοί αυτό, αλλά όσοι έχουν καλή μνήμη θα θυμηθούν ότι οι πρώτοι διδάξαντες στην παραποίηση στοιχείων ήταν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι. Αυτοί όπως είναι βόρειοι και έχουν περισσότερα δικαιώματα…



Όταν η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από πετρέλαιο είναι Ανανεώσιμη Πηγή Ενέργειας.

Με έναν νόμο που αφήνει πολλά ερωτηματικά για το πόσο αδίστακτοι μπορεί να είναι κάποιοι πολιτικοί, ο κ. Παπακωνσταντίνου με το νόμο 4001/2011 εξομοίωσε τη μονάδα συμπαραγωγής της «Αλουμίνιον» του Μυτιληναίου με τις μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Έτσι ο κ. Μυτιληναίος, μέσω της εταιρείας του «Αλουμίνιον», θα εισπράττει περίπου 215 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα 25 χρόνια για ενέργεια που παράγει με πετρέλαιο αλλά την αναγνωρίζει ως ΑΠΕ όπως τα φωτοβολταϊκά, την αιολική κλπ! Με μια κίνηση δηλαδή, ο Παπακωνσταντίνου χάρισε 5 δισεκατομμύρια ευρώ!
Ο Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας Φωτοβολταϊκών (ΣΠΕΦ) προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, διότι με την εφαρμογή της υπ’ αρ. Δ5-ΗΛ/Γ/Φ1/749 αποφάσεως, θα επιβαρυνθεί κατά τρόπο υπέρμετρο ο ήδη ελλειμματικός ειδικός λογαριασμός για τις ΑΠΕ του Λειτουργού της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ Α.Ε). Ο ΣΠΕΦ ζητά την ακύρωση της απόφασης προκειμένου να προασπιστεί η βιωσιμότητα του κλάδου των Φωτοβολταϊκών, καθώς και τα συμφέροντα των καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας.
Διαβάστε να μάθετε πόσο μεγάλη τρέλα υπάρχει στην Ελλάδα: Η προαναφερθείσα εταιρεία  του κ. Μυτιληναίου θέλει να αγοράζει ρεύμα, καταβάλλοντας 40 ευρώ στις 1.000 KWh (προσωρινή τιμή που καθόρισε ο ίδιος). Οι «ΑΠΕ» μονάδες ηλεκτροπαραγωγής του επιχειρηματία πωλούν το ρεύμα που παράγουν στην χονδρεμπορική αγορά ρεύματος με μέση τιμή 59,4 ευρώ τις 1.000 KWh. Από αυτήν την αγορά αγοράζει ρεύμα η ΔΕΗ, για να το μεταπουλήσει στην εταιρεία του Μυτιληναίου! Δηλαδή η ΔΕΗ αγοράζει ακριβά για να πουλήσει φθηνότερα! Και μετά θα μας πούνε ότι η ΔΕΗ είναι ζημιογόνα και πρέπει να πωληθεί.
Τώρα σας έχω το καλύτερο: Με την υπαγωγή της ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας του Μυτιληναίου ως ΑΠΕ, ο Μυτιληναίος θα μπορεί να πουλά ρεύμα με 130 ευρώ τις 1.000 KWh, και θα το αγοράζει με 40!
Και συ σκέφτεσαι ακόμα να τους ψηφίσεις;


Μυτιληναίος Νο 2.

Από το χαράτσι της ΔΕΗ εξαιρέθηκαν μια κατηγορία πολιτών και ένας επιχειρηματίας (αυτόν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής): Η πρώτη κατηγορία είναι αυτοί που νοικιάζουν τα κτίρια τους στο δημόσιο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ενοίκια των κτιρίων που νοικιάζει το δημόσιο είναι σχεδόν πάντα υπερτιμολογημένα…
Ο επιχειρηματίας που εξαιρέθηκε είναι ο (καλά μαντέψατε) Μυτιληναίος!
Και συ σκέφτεσαι ακόμα να τους ψηφίσεις;



Παίρνει χάπια η ΝΔ;

Αυτό είναι το ερώτημα που μας απασχολεί μετά την απόφαση του Σαμαρά να δώσει γη και ύδωρ στην Ντόρα για να επιστρέψει. Συγκεκριμένα, ο Σαμαράς έδωσε στην Ντόρα την πρώτη θέση στο Επικρατείας, ενώ πέντε συνεργάτες της (μεταξύ των οποίων και στον εξτρεμιστή μουσουλμάνο Ιλχάν Αχμέτ) τους έβαλε σε εκλόγιμες θέσεις, εξοβελίζοντας 5 εκλεγμένους (από τις εκλογές της 6ης Μαΐου) νεοδημοκράτες.
Ας αναρωτηθούμε λίγο: Το σύνθημα του Σαμαρά είναι η αλλαγή των όρων του μνημονίου. Με την Ντόρα θα αλλάξουνε το μνημόνιο;


Η κομπίνα με τα φάρμακα στο πηγάδι. Την θυμάστε;

Τον Αύγουστο του 2010, ανασύρονται από αρχαίο πηγάδι στο Λαύριο σακούλες σκουπιδιών γεμάτες ακριβά φάρμακα που βρίσκονταν πεταγμένες σε βάθος 110. Η κομπίνα σε βάρος του ΙΚΑ φτάνει το ύψος πολλών χιλιάδων ευρώ.
Μήνες αργότερα δίνονται στην δημοσιότητα τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, η σχέση τους και οι κομματικές τους ιδιότητες:
Όλγα Κηλυπούρη (γιατρός): υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος ΠΑΣΟΚ, υποψήφια Εθνικού συμβουλίου , γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Λαυρίου.
Νικόλαος Ζαγουρής ( σύζυγος, φαρμακοποιός): Κοινοτάρχης (τρεις 4ετίες) στον Αγ.Κωνσταντίνο με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, μέλος στο 8ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Τι απέγιναν αυτοί οι τύποι; Για τον Ν. Ζαγουρή δεν γνωρίζουμε, όμως γνωρίζουμε για την Ο. Κηλυπούρη: Στα τέλη Ιανουαρίου του 2012, υπέγραψε σύμβαση με το δημόσιο για να εξετάζει τους υποψήφιους οδηγούς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών…
Και συ σκέφτεσαι ακόμα να τους ψηφίσεις;


Δεν υπάρχουν σχόλια: