Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ο Χειρουργός  δικαιώνεται για άλλη μια φορά!

Αυτό το αφιερώνω στον φίλο μου τον Στέλιο (και όχι μόνο) που με ρωτούσε τι δουλειά έχει ένας αριστερός σε ένα δεξιό κόμμα (τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες). Ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λοιπόν, κάθονται πλέον στα αριστερά έδρανα κοντά με τον ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό ενισχύει τα λεγόμενά μου, ότι δηλαδή δεν υπάρχει πλέον αριστερά ή δεξιά με τους όρους που γνωρίζαμε ως τώρα. Ο Πάνος Καμμένος, ένας φιλελεύθερος δεξιός πολιτικός (σύμφωνα με τους παλαιούς όρους), απορρίπτει τον νεοφιλελευθερισμό, μία ακραία οικονομική θεωρία η οποία βάζει τις αγορές πάνω από τον άνθρωπο και αφαιρεί δημοκρατικές διαδικασίες. Ο νεοφιλελευθερισμός έχει υιοθετηθεί από τις δυνάμεις του κέντρου, το κεντροαριστερό ΠΑΣΟΚ και την κεντροδεξιά ΝΔ και το αριστερίζον ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη.

Με λίγα λόγια, αυτά που ξέραμε έχουν αλλάξει τόσο πολύ, ώστε πλέον η δεξιά του παρελθόντος να μην έχει καμία απολύτως σχέση με την δεξιά του μέλλοντος, και η αριστερά του παρελθόντος να μην έχει σχέση με την αριστερά του μέλλοντος.



Αποκρατικοποιήσεις: Η μεγάλη κουτάλα.

Για όσους νομίζουν ότι οι ιδιωτικοποιήσεις έχουν καλό σκοπό, ας το ξανασκεφτούν. Οι λαμογιές ξεκίνησαν: Ο Βουρλούμης του ΟΤΕ, προτάθηκε να καθίσει στο τιμόνι του ταμείου αποκρατικοποιήσεων.
Έχω γράψει και παλαιότερα για τον κ. Βουρλούμη, αλλά ας θυμηθούμε πόσο καλό παιδί είναι.
Προ πενταετίας περίπου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη στον κ. Βουρλούμη για την υπόθεση της Siemens και είχε προταθεί η παραπομπή του σε δίκη για υπερτιμολογημένες συμβάσεις με την κατηγορία της απιστίας εις βάρος του ΟΤΕ στον οποίο ήταν διοικητής. Η ποινική δίωξη έχει ασκηθεί από το 2007. Το αξιοσημείωτο είναι ότι παρόλο που ήταν κατηγορούμενος, παρέμενε στο τιμόνι του ΟΤΕ, πράγμα που ούτε στην Ουγκάντα δεν θα γινόταν! Ατυχές το παράδειγμα της Ουγκάντας, εκεί η δικαιοσύνη λειτουργεί.
…και μια μικρή λεπτομέρεια… Ο Παναγής Βουρλούμης, είναι υπάλληλος του Ροθτσαιλντ και μέλος της Τριμελούς Επιτροπής, την οποία ίδρυσε ο Ροκφέλλερ και στην οποία ανήκουν ο Παπαδήμος και ο Μάριο Μόντι, οι φυτευτοί πρωθυπουργοί.
Με τις υγείες μας!



Τροφή για σκέψη…

Ο κ. Κουβέλης, ως τομεάρχη Παιδείας και Πολιτισμού τοποθέτηση την Ρεπούση, που έγινε διάσημη για τον Συνωστισμό της Σμύρνης στο βιβλίο Ιστοριας της , ένα σχολικό βιβλίο που χρηματοδοτήθηκε από κέντρα των ΗΠΑ και της Γερμανίας. Είναι η ίδια που προσπάθησε να διδάξει σε παιδιά του νηπιαγωγείου τις φρικαλεότητες των Ναζί ενάντια στους Εβραίους, τραυματίζοντάς τα με βάναυσο τρόπο.
Γιατί άραγε τόση πρεμούρα να την διορίσει τομεάρχη παιδείας ο Κουβέλης; Τι (και ποιούς) ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η κίνηση;



Κέντρο Υγείας: Φεύγει σιγά – σιγά…

Μαντάτο κι αυτό…
Θέλουνε λέει να μεταφέρουν το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου στο ΚΑΦΚΑ. Υπάρχουν κάμποσοι λόγοι που με ενοχλεί η μεταφορά του ( π.χ. χρήση ταξί για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο, μείωση επισκεψιμότητας του Αμυνταίου από τους κατοίκους των διπλανών χωριών αφού ως τώρα όποιος ερχόταν στο Κέντρο Υγείας θα έκανε και κάποια κατανάλωση στο Αμύνταιο). Όμως αυτό που πραγματικά με ενοχλεί είναι ότι αν το Κέντρο Υγείας αρχίσει να βγάζει πόδια, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ στο ΚΑΦΚΑ…


Δεν υπάρχουν σχόλια: