Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Θα τα ξαναπούμε Αντωνάκη...



Μητσοτάκης – Σαμαράς 2 – 1

Τι νομίζεις Αντωνάκη, ο Μητσοτάκης ξεχνάει;
Παρατηρήσατε τον Σαμαρά στην τηλεόραση καθόλου; ΌΟοοοχιιιιι;
Παρατηρήσατε ότι την τελευταία εβδομάδα τα κανάλια δείχνουν μόνο την Ντόρα σε συνεντεύξεις; Γιατί άραγε;
Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, είδα μετά από καιρό σε παράθυρο τον Αβραμόπουλο. Παρατήρησα ότι και σε αυτόν αλλά και στον Σαμαρά, η τηλεόραση παρουσιάζει τα πρόσωπά τους πιο σκούρα και πιο γκρίζα από των άλλων. Τι εννοώ; Την συγκεκριμένη ημέρα, ο Αβραμό ήταν με τους Παύλο Τσίμα, Όλγα Τρέμη και τον Γιάννη Πρετεντέρη. Συνέκρινα την παρουσίαση των τριών προσώπων. Ο Αβραμόπουλος, ένας άνθρωπος που πάντα «έγραφε» στην οθόνη, ήταν γκρίζος στο πρόσωπο ενώ οι τρεις υπόλοιποι, στα διπλανά παράθυρα έσφυζαν από ζωή! Μη μου πείτε ότι ο Αβραμό ετοιμαζόταν για έμφραγμα…
Παρατηρήστε το ίδιο μεταξύ στην Ντόρα και τον Σαμαρά. Η Ντόρα πάντα με ζωντανό χρώμα και ο Σαμαράς με σκούρο και γκριζωπό.
Ποιο είναι το κόλπο στην ιστορία αυτή; Βρώμικα παιχνιδάκια που παίζουν στο υποσυνείδητο του ανθρώπου. Ας μη ξεχνάμε, η εμφάνιση είναι αυτή που έκρινε την εκλογή του Κένεντι έναντι του Νίξον, και οι διαπλεκόμενοι της τηλεόρασης το ξέρουν καλά αυτό…
Ακόμα και οι δημοσκοπήσεις τους έφερναν δίπλα δίπλα, ενώ ο λαός είχε άλλη άποψη. Μου αρέσει αυτό… Που και που σαν λαός τους τη σπάμε για τα καλά.
Παρεμπιπτόντως, ψήφισα κι εγώ στις εκλογές! Α όχι δε με δαγκώσανε, απλά με κοιτούσανε με απορία. Σου λέει, τι γυρεύει αυτός εδώ. Γύρευα το αυτονόητο, να ψηφίσω ποιόν προτιμώ για επόμενο πρωθυπουργό. Γιατί τελικά, είναι νομοτελειακό. Ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι από την Νέα Δημοκρατία, το αργότερο σε 8 χρόνια.
Α! Μητσοτάκης – Σαμαράς 2 – 3. Το ντέρμπι όμως δεν τελείωσε…


Ο καλός Χρυσοχοΐδης και κακοί μπάτσοι


Προ ημερών ακούσαμε για ένα φαινόμενο αστυνομικής βίας, οι οποίοι κακομεταχερίστηκαν μια αλλοδαπή μητέρα χωρίς να τους έχει φταίξει σε τίποτα.
Κατευθείαν βγήκε ο Χρυσοχοΐδης και με αυστηρότατο τόνο είπε ότι δεν χωράνε τέτοιοι αστυνομικοί στο σώμα, είπε κάνα δυο παπαριές ακόμα και ουσιαστικά τους έδιωξε από το σώμα! Φαινομενικά φαίνεται πολύ καλό αυτό που έκανε. Η ερώτηση κλειδί όμως είναι: Οι φερόμενοι ως αυταρχικοί κακοί μπάτσοι, πέρασαν από κάποια δίκη; Όχι βέβαια! Απλά, ο Χρυσό αποφάσισε ότι ήταν ένοχοι και χωρίς να τους δώσει καν το δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού του, τους έδιωξε!
Τι μας μένει; Ένα απλό πορδοπυροτέχημα, όπου οι αστυνομικοί είτε πήραν μια μικρή άδεια και θα επιστρέψουν σύντομα, είτε όντως απολύθηκαν αλλά είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψουν νομιμότατα και θα πάρουν μεγάλη αποζημίωση. Ε, με ξένα λεφτά, και γω ξέρω να κάνω μαγκιές.


Φάτε τη σκόνη μας Ευρωπαίοι!

Πρώτη σε διαφθορά στην Ευρώπη η Ελλάδα! Ξεπεράσαμε Ρουμανία και Βουλγαρία!
Αρε Ελλαδάρα, πάλι τους π*****με τους Ευρωπαίους. Μια το 2004 στο euro, μια η Παπαρίζου στη Γιουβίζιον. Τώρα και στους επιχειρηματικούς – οικονομικούς διαγωνισμούς σαρώσαμε!



Να γιατί δεν έχουμε επάρκεια κρεβατιών στα νοσοκομεία.

Τα χρησιμοποιούν οι γιατροί με τις νοσοκόμες! Που να περισσέψει η κυρα Γιώργαινα που είναι άρρωστη; Άσε που δεν την θέλουν οι γιατροί, ούτε οι νοσοκόμες στο κρεβάτι τους. Είπαμε χωράνε πολλοί, όχι όμως όλοι!



Αναδιανομή πλούτου και πράσινα άλογα

Βγαίνει ο υπουργός Πτώχευσης μαζί με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων και θριαμβευτικά αναγγέλλουν ότι το μεγάλο κεφάλαιο της χώρας θα συνεισφέρει με έκτακτη εισφορά – και μάλιστα πρόθυμα – για να αντιμετωπιστεί η επικίνδυνη οικονομική κατάσταση της χώρας μας. Σε λίγους μήνες θα τα πάρουν άραγε πίσω, πχ με φθηνά εργατικά χέρια (αύξηση των STAGE), με τίποτα αυξήσεις ή τίποτα αλλαγές προς τα κάτω των εργατικών δικαιωμάτων; Ο Μοντεχρίστος στον Ισοβίτη του Αρκά θα απαντούσε για το αυτονόητο της απάντησης: «Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος»;

2 σχόλια:

http://karabouzouklides.blogspot.com είπε...

AMYNTAIO PATRIDA REEEEEEEEE!

Ο Χειρουργός είπε...

Ποιός, τι που πότε!
Οι Καραμπουζουκληδες είναι Αμυνταιόται; Τίμη στο Αμύνταιο! Παιδες μπηκα κ φτιάχτηκα. Ευγε!