Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν ένας αυθαιρεσίας υπουργός με αυθαίρετο, αυθαιρετεί υπέρ αυθαιρετούχων.

Διαβάστε απόφαση που πήρε ο Σουφλιάς! Τα αυθαίρετα στα καμένα δάση της Αττικής, της Βοιωτίας και της Εύβοιας... θα αντικατασταθούν με κοντέινερ. Με απόφαση του αυθαιρετούχου υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, οποιοσδήποτε πυρόπληκτος μπορεί να αποζημιωθεί με λυόμενο κοντέινερ στη θέση της καμένης κατοικίας του, ακόμα κι αν αυτή χτίστηκε παράνομα μέσα στο δάσος ή είναι αυθαίρετη!
Τι σκοπιμότητα μπορεί να έχει μια τέτοια πράξη, όλοι μας μπορούμε να φανταστούμε. Τα αποτελέσματα της ούτε που θέλουμε να τα φανταστούμε. Δεν χρειάζεται άλλωστε, οι νεκροί της Ηλείας θα μας το θυμίζουν.
Ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό, ο κ. Γιάννης Πολύζος, καθηγητής στη σχολή Αρχιτεκτόνων και αντιπρύτανης του ΕΜΠ σχολίασε: «Η κίνηση αυτή παρακάμπτει κάθε σχέση με τη νομιμότητα και ισχυροποιεί τη διακατοχή τής γης και την αυθαιρεσία, βάζοντας κοντέινερ μέσα στα καμένα δάση, αναγνωρίζεις εμμέσως την αυθαίρετη δόμηση και την καταπάτηση των δασών». Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;



Ο ιός της γρίπης και ο ιός του κέρδους.

Την διαφήμιση-εκστρατεία φόβου για την γρίπη που θα αφανίσει τον ανθρώπινο πολιτισμό από προσώπου γης σίγουρα θα την θυμάστε. Είναι αυτή που καλοκαιριάτικα κράτησε όλους τους Έλληνες κλειδαμπαρωμένους μέσα στα σπίτια τους με προμήθειες για όλο το καλοκαίρι αλλά και μέχρι τον επόμενο Ιούνιο.
Φρόντισαν βεβαίως να διαφημίσουν και το σωτήριο εμβόλιο από αυτήν την μάστιγα του Θεού. Λίγα πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε το εμβόλιο σε σας και στα παιδιά σας.
Όποιος πάει να εμβολιαστεί για μια γρίπη που είναι πιο ακίνδυνη από την συνηθισμένη εποχιακή γρίπη που σκοτώνει 100 έως 500 χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως, θα πρέπει να έχει υπόψη του το εξής: Οι φαρμακοεταιρείες και οι κυβερνώντες που τα παίρνουν από αυτές, για να αποφύγουν τυχόν μπελάδες από τα άσκοπα εμβόλια που δια του φόβου μας επιβάλλουν, έφτιαξαν και μια υπεύθυνη δήλωση την οποία θα πρέπει να υπογράψει ο καθένας που θέλει να κάνει το εμβόλιο. Με αυτήν την υπεύθυνη δήλωση, οι εταιρείες αποποιούνται κάθε ευθύνης από τις παρενέργειες που έχουν αυτά τα εμβόλια. Θαυμάστε δήλωση:
α) Δηλώνω ότι ενημερώθηκα για τους λόγους για τους οποίους πρέπει να εμβολιαστώ, καθώς και για τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες και επιπλοκές του εμβολιασμού,
β) γνωρίζω πως δεν υπάρχει καμία απολύτως ασφαλής ιατρική πράξη, συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμών,
γ) συμφωνώ να εμβολιαστώ με το εμβόλιο για τον ιο της γρίπης Α (Η1Ν1).
Να εξηγήσουμε και γιατί έσπευσαν να κάνουν αυτήν την δήλωση: Με την περιβόητη γρίπη των χοίρων την δεκαετία του 1970 στις ΗΠΑ, αποφασίστηκε ο εμβολιασμός ολόκληρου του πληθυσμού των ΗΠΑ. Απίστευτη κονόμα. Ενώ το πρόγραμμα εμβολιασμού είχε πραγματοποιηθεί στο 20% του πληθυσμού, αυτό σταμάτησε χωρίς καμία εξήγηση. Τι είχε συμβεί; Μερικές εκατοντάδες εμβολιασθέντων παρέλυσαν από παρενέργειες του εμβολίου που υποτίθετο ότι θα τους έσωζε, ενώ μερικές δεκάδες αποχαιρέτισαν τον μάταιο τούτο κόσμο λόγω ενός εμβολίου που σκόπευε να τους σώσει(!).
Υ.Γ. Αλήθεια έχετε ακούσει ποτέ για την Ισπανική Γρίπη που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρη την υφήλιο; Ψάξτε οπουδήποτε, ρωτήστε τους γηραιότερους να σας πούνε αν έφτασε ποτέ η Ισπανική Γρίπη στην Ελλάδα. Όχι, ποτέ δεν έφτασε! Ο λόγος; Μα η Ελλάδα δεν είχε λεφτά και δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα αγοράς εμβολίων για την τότε γρίπη!
Αααααψιού! Ώρα να πάρω το Ταμιφλού μου!


Ώρα για ύπνο! Μια εκμυστήρευση που ίσως βοηθήσει κάποιους:

Διαβάζοντας μια διαφήμιση για στρώματα, συνειδητοποίησα το πόσο ακατάλληλο στρώμα είχα, ενώ μια έρευνα που έκανα με βοήθησε να καταλάβω την σημασία του να ξαπλώνει κάποιος στο κατάλληλο στρώμα. Βρέθηκα λοιπόν να ρωτάω για ποιότητες, τιμές και χαρακτηριστικά, ενώ η προτροπή-συμβουλή από τα παιδιά στην Φλώρινα να δοκιμάσω τα στρώματα ξαπλώνοντας στάθηκε αρκετή για να με πείσει ότι η επιθυμία μου για αγορά καινούριου στρώματος ήταν σωστή. Μετά την δοκιμή, κλάφτα. Πλέον δεν μπορούσα να ξαναγυρίσω στο παλιό μου στρώμα, ούτε για ένα βράδυ… Από την επόμενη μέρα κιόλας, κοιμόμουν σε στρώμα τέτοιο που με έκανε να αντιληφθώ πόσο λάθος ήμουν που δεν το είχα αγοράσει πιο πριν. Λοιπόν, σας αφήνω τώρα, είναι ώρα για ύπνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: