Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008


Οι επιλεχθέντες από τα ΜΜΕ.

Τα ΜΜΕ γι’ αυτό το δεκαπενθήμερο διαλέξανε τον: Χρ. Ζαχόπουλο. Δυστυχώς δεν παρακολούθησα το θέμα, αλλά αυτό που μου έμεινε ήταν το σχόλιο ενός φίλου: «Όντως η ΝΔ είναι καλύτερη ως κυβέρνηση. Τα δικά τους λαμόγια τώρα τελευταία αρχίσανε να πηδάνε από το παράθυρο. Τα λαμόγια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. συνέχιζαν να πηδάνε εμάς»!

Σοβαρά τώρα. Όλα τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης μέχρι την στιγμή που γράφτηκε το άρθρο (26 Δεκεμβρίου) μιλάνε για αυτοκτονία. Κανείς δεν μίλησε, ούτε καν αναρωτήθηκε εάν είναι αυτοκτονία ή δολοφονία. Αποκλείεται εντελώς;

Και κάτι άλλο: Αποκλείεται να είναι αθώος;


Μια ωραία ιδέα.

Δεν θα ήταν όμορφα αν οι πολιτικοί μας ακολουθούσαν το παράδειγμα του κ. Ζαχόπουλου;

Μια ουτοπική ιδέα.

Δεν θα ήταν όμορφα αν όλοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας ακολουθούσαν το παράδειγμα του κ. Ζαχόπουλου;

Μια προσγειωτική απάντηση στην ουτοπική ιδέα:

Και βέβαια όχι!!! Ποιος θα απέμενε να κυβερνήσει αυτήν την χώρα σε μια τέτοια περίπτωση;



Δεν νιώθω και πολύ καλά τελευταία…

Στο προηγούμενο τεύχος έγραψα για τον κ. Μαγγίνα: «Να δω να του ρίχνουν πρόστιμο κι ας πεθάνω. Μάλλον θα φτάσω τα 160 αν περιμένω να πεθάνω από αυτό…». Μέχρι στιγμής τα πρόστιμα έχουν φτάσει στο ύψος των 164.000 ευρώ, με το Ι.Κ.Α. να μην έχει κάνει ακόμα κανέναν έλεγχο. Ίσως γιατί ο κ. Μαγγίνας ήταν προϊστάμενος του προ δύο εβδομάδων! Δεν νιώθω πολύ καλά τελευταία… Αν το πληρώσει κιόλας, θ’ αρχίσω να γράφω την διαθήκη μου.


Ορυχεία παντού.

Υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι ζητούν να δημιουργηθούν μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, λόγω του ότι τα ορυχεία της περιοχής έχουν δυνατότητα να μας τροφοδοτούν με λιγνίτη για ακόμα 40 (μαρτυρικά) χρόνια. Αυτό το επιχείρημα είναι πραγματικά αξιοθρήνητο. Η εποχή του άνθρακα και του πετρελαίου θα τελειώσει πριν εξαντληθούν τα αποθέματα τους. Η λίθινη εποχή τελείωσε πριν τελειώσουνε οι πέτρες.


Κάμερες και λοιπά μέτρα ασφαλείας

Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος είχε πει: «Αυτοί που θυσιάζουν την ουσιώδη ελευθερία τους για την εφήμερη ασφάλεια δεν αξίζουν ούτε την ασφάλεια ούτε την ελευθερία».


Τι βλέπω;

Ο δήμος Αμυνταίου από τους πρώτους στην Ελλάδα που ολοκληρώνει το Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο Τοπικής Πρόσβασης. Τι σημαίνει αυτό;

12 σημεία δημοσίων φορέων εντός του δήμου Αμυνταίου διασυνδέθηκαν ασύρματα μεταξύ τους αλλά και με το Εθνικό Δίκτυο Δημόσιας Διοίκησης «ΣΥΖΕΥΞΙΣ». Το κέρδος για τους πολίτες; Σε μια απόσταση 400 μέτρων σύμφωνα με τους υπεύθυνους, θα μπορούν οι πολίτες να διασυνδεθούν με το διαδίκτυο χωρίς καμία χρέωση. Επιπλέον, πολίτες από τις κοινότητες της Κέλλης, του Άγιου Παντελεήμονα κλπ θα μπορούν να ζητήσουν και να πάρουν το πιστοποιητικό που θέλουν χωρίς να χρειάζεται να κατέβουν στο δημαρχείο στο Αμύνταιο. Από αυτήν την στήλη, δεν μένει παρά να χειροκροτήσουμε τους συμμετέχοντας σε αυτήν την επιτυχία.

www.magginas.gr

Πάντως, μέχρι σημερα22.12.2007, η ιστοσελίδα του κ. Μαγγίνα http://www.magginas.gr/ γράφει

« ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΜΑΓΓΙΝΑΣ - Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας».

Άραγε κάνει αντίπραξη στην Φάνη, δεν μπορεί να το χωνέψει ή απλά ξέχασε ότι έχει και ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με τ’ όνομα του;




Δεν υπάρχουν σχόλια: