Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Θα πέσει πολύ γέλιο ή πολύ κλάμα στις 25 Μαρτίου;

Η παρέλαση στα Ιωάννινα για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τον Τούρκικο Ζυγό, σημαδεύτηκε από μαθητικά «έκτροπα». Ομάδα μαθητών από σχολείο της πόλης, μόλις πλησίασε την εξέδρα των επισήμων, γύρισε και μούντζωσε ομαδικά τους επίσημους! Ο σημαιοφόρος που προηγήθηκε φώναξε δυνατά «Είστε Μαλάκες»!

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φίλιππας Φίλιος, αποχώρησε από την παρέλαση φανερά εκνευρισμένος.
Η υπουργός Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου ζήτησε την τιμωρία των μαθητών αλλά λίγες ημέρες μετά, κατόπιν αντιδράσεων, ανακάλεσε και μίλησε για λανθασμένη αντίδραση από πλευρά της!
Είχε προηγηθεί η απίστευτη αντίδραση της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ιωαννίνων με την δήλωση: «Η τολμηρή συμπεριφορά στην παρέλαση κρύβει το ποτάμι που σιγά σιγά φουσκώνει και κάποια στιγμή θα συμπαρασύρει τρόικα-Ε.Ε.-ΔΝΤ και τα φερέφωνά τους».
Πολλοί θα πούνε βία τις μούντζες, τα γιαούρτια κλπ. Βία δεν είναι οι απολύσεις; Βία δεν είναι η παραβίαση συνταγματικών διατάξεων; Βία δεν είναι η ατιμωρησία των πολιτικών; Βία δεν είναι η επίθεση των ΜΑΤ κατά ειρηνικών πολιτών στις αντιμνημονιακές διαδηλώσεις; Βία δεν είναι η επίθεση των ΜΑΤ κατά των μαθητών πριν μερικές ημέρες στο Σύνταγμα με γκλομπ και δακρυγόνα;
Υ.Γ 1. Αυτοί οι μαθητές που διαδήλωσαν ειρηνικά και οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες τους υποδέχτηκαν με δακρυγόνα και γκλομπς, λίγο πριν τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο, σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν να κάνουν τους νέους να μην γνωρίζουν ούτε την ιστορία τους κάνοντας το μάθημα διδασκαλίας της ιστορίας προαιρετικό, όπως πρότεινε το Υπουργείο Παιδείας μετά από πρόταση της Θάλειας Δραγώνα (αυτή που είπε ότι όποιος δηλώνει ότι είναι Έλληνας είναι ρατσιστής).

Υ.Γ 2. Άραγε με ποιο δικαίωμα ανεβαίνουν οι πολιτικοί στην εξέδρα των επισήμων και έχουν την απαίτηση οι μαθητές να γυρίζουν τιμητικά του κεφάλι τους; Με ποιο δικαίωμα βάζουν τα μούτρα τους σε εξέδρες που έπρεπε να βρίσκονται ΜΟΝΟ αγωνιστές και πολίτες που πολέμησαν για αυτήν την χώρα; Θυμάμαι με αηδία, κάτι παππούληδες, παλιοί πολεμιστές, οι οποίοι έκαναν με χίλια ζόρια παρέλαση και ήταν υποχρεωμένοι να γυρίζουν το κεφάλι τους προς τους επίσημους. Μικρό παιδί ήμουν αλλά θυμάμαι έντονα την ερώτηση που έκανα: «Γιατί να μην είναι αυτοί πάνω στην εξέδρα;». Ως απάντηση εισέπραξα ένα μικρό γέλιο που συμφωνούσε απόλυτα μαζί μου, σαν να μου έλεγε: «Δίκιο έχεις αλλά σιγά μη το βρεις».
Να τελειώνουμε λοιπόν με τους πολιτικούς στην εξέδρα των επισήμων. Δεν έχουν καμία δουλειά εκεί. Και αφού δεν θέλουν να το καταλάβουν ότι δεν έχουν καμία δουλειά εκεί, τότε θα το καταλάβουν με το ζόρι…Ο παγκόσμιος καπιταλισμός στα δικαστήρια.

Στην Αργεντινή, δικάζεται ο τ. Πρόεδρος της Αργεντινής ο οποίος έφερε το ΔΝΤ στη χώρα
Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρουά, ο πολιτικός που το έσκασε εγκαταλείποντας το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο όταν χρεοκόπησε η χώρα του το 2001, καλείται να παρουσιαστεί ενώπιον των δικαστηρίων της χώρας για να λογοδοτήσει 10 ολόκληρα χρόνια μετά την οικονομική κατάρρευση της χώρας του, με την κατηγορία της διαφθοράς, σε μεγάλη δίκη που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου και στην οποία έχουν κληθεί να καταθέσουν 300 μάρτυρες!
Στην Ισλανδία, την χώρα της σύγχρονης δημοκρατίας, παραπέμπεται σε δίκη ο Γκέιρ Χάαρντε, ο πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας και ηγέτης του συντηρητικού Κόμματος της Ανεξαρτησίας, ο οποίος κατηγορείται ότι έθεσε σε κίνδυνο τα συμφέροντα της χώρας αποτυγχάνοντας να αποτρέψει την κρίση στο τραπεζικό σύστημα το 2008. Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορείται για αμέλεια και παράβαση καθήκοντος και αν κριθεί ένοχος, αναμένεται να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών.
Στην Ελλάδα;


ΣΟΚ σε όλους όσους υποστήριξαν το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ!

Το Συμβούλιο της Επικρατείας κήρυξε ως αντισυνταγματική την διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από την ΔΕΗ, στην περίπτωση μη πληρωμής της εκβιαστικής επιβολή έκτακτης εισφοράς μέσω των τιμολογίων της, που ήταν απόφαση του συνταγματολόγου Βενιζέλου. Ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ Φωτόπουλος, λοιδορήθηκε αφάνταστα για την απόφαση και τον αγώνα του να μην εισπράττει η ΔΕΗ ένα απάνθρωπο χαράτσι. Απάνθρωπο γιατί με καθαρό εκβιασμό απαιτούσε την άμεση πληρωμή μιας εισφοράς μέσω των λογαριασμών μιας ιδιωτικής εταιρείας! Γιατί, μην ξεχνάμε ότι η ΔΕΗ μετά την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο είναι πλέον ιδιωτική, και από αυτήν την ιστορία της έκτακτης εισφοράς, έχει φτάσει πλέον το 1 εκατ. απλήρωτους λογαριασμούς! Σύντομα, θα έρθουν να παρουσιάσουν την ΔΕΗ ως ζημιογόνα λόγω τέτοιων αποφάσεων και θα μας πούνε ότι πρέπει να την πουλήσουν.Για αυτούς που επιμένουν να κλείνουν τα μάτια στην μεγάλη ληστεία…

Από www.olympia.gr
Στην Αργεντινή το 1991 όταν θεσπίστηκε ο νόμος της μετατρεψιμότητας δηλαδή η ισοτιμία πέσος και δολαρίου ήταν Πρόεδρος της Αργεντινής ο Μένεμ και Κεντρικός Τραπεζίτης ο Ντομίνγκο Καβάλλιο, μέλος της Τριμερούς Επιτροπής - Trilateral Commission.
Στην Ελλάδα το 2001 όταν κλείδωσε η ένταξη στην Ε.Ε. και η ισοτιμία δραχμής και ευρώ Πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Σημίτης και Κεντρικός Τραπεζίτης ο Λουκάς Παπαδήμος, μέλος της Τριμερούς Επιτροπής - Trilateral Commission.
Δέκα χρόνια μετά στην Αργεντινή, λίγο πριν χρεωκοπήσει η Αργεντινή, έγινε Υπουργός Οικονομικών ο Καβάλλιο, ο οποίος διαπραγματεύτηκε το Αργεντίνικο PSI και τα νέα δάνεια του ΔΝΤ.
Δέκα χρόνια μετά στην Ελλάδα γίνεται Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος ο οποίος διαπραγματεύεται το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση…Τελείωσε και η υπόθεση της Siemens

Κανένας δεν πήγε φυλακή για το σκάνδαλο, αλλά αντίθετα οι Τσουκάτος και Μαντέλης, έχοντας κονομήσει απίστευτα ποσά, τρώνε και πίνουν εις υγείαν των κορόϊδων.

Πριν λίγες ημέρες η χώρα μας, σαν αξιοθρήνητη αποικία ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens για 170 εκατομμύρια ευρώ και μια συγνώμη!
Το καλύτερο όμως είναι: Η εταιρεία καθαρίζει χωρίς να μας δώσει τα ονόματα!
Να τονίσω ότι αυτά τα ονόματα τα έχει η Μέρκελ και εκβιάζει όλους αυτούς που είναι αναμεμιγμένοι (το μισό κοινοβούλιο της χώρας μας) ώστε να αποσπά την συγκατάθεσή τους στο έγκλημα εναντίον της πατρίδας μας.
Έτσι έκλεισε το μεγαλύτερο σκάνδαλο σε βάρος του δημοσίου από την δημιουργία του Ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα.Εχω μια ερώτηση:

Πού εξαφανίστηκε τόσο καιρό ο Λαζόπουλος;
Γιατί εξαφανίστηκε αυτή η ψυχή;
Έχει σχέση ότι εμφανίζεται αφού ψηφίστηκε το μνημόνιο 2;

Δεν υπάρχουν σχόλια: