Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Βραβείο τρόμπας.

Το ΠΑΣΟΚ ψήφισε νόμο δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν .....κυριολεκτικά !

Αυτό που θα διαβάσετε πιθανόν να μην το πιστέψετε. Εγώ για να το πιστέψω, όχι μόνο έπρεπε να δω το ΦΕΚ δημοσίευσης του αλλά έπρεπε να μπω στην ιστοσελίδα του υπουργείου για να το διαβάσω.

Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν, αναγνωρίζει την παιδεραστία, την κλεπτομανία και την επιδειξιομανία ως αναπηρίες, με αποτέλεσμα, οι παιδεραστές να πρέπει να απκοκτούν δικαιώματα!

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης, προσυπέγραψε τον Κανονισμό Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας που αναγνωρίζει ποσοστό αναπηρίας (με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται σε επίπεδο ασφαλιστικών δικαιωμάτων και λοιπών κοινωνικών παροχών) σε παιδόφιλους, επιδειξιομανείς, ηδονοβλεψίες, σαδομαζοχιστές, πυρομανείς, κλεπτομανείς, φετιχιστές κλπ.

Για τους δύσπιστους, ορίστε και ο νόμος. ΦΕΚ 2611, τεύχος Β΄ της 8ης Νοεμβρίου 2011 σελ 102 κ 103. Ο ΑΔΑ (Αριθμός ανάρτησης στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ) είναι: 457ΦΛ-Φ2Γ.

Αυτό το πράγμα τι μας αποκαλύπτει;

1) Εκεί μέσα στο ΠΑΣΟΚ έχουμε γεμίσει από ανώμαλους που ζητάνε νομιμοποίηση.

2) Εκτός από ανώμαλοι είναι και ηλίθιοι. Λίγο ακόμα και θα βγούνε να μας πουν με την ντουντούκα για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, ακόμα και αν αυτές είναι άκρως απαγορευμένες.

3) Είναι τόσο λαμόγια που φλερτάρουν το επίδομα ακόμα και για τα βίτσια τους!

4) Σε λίγο θα μας ζητήσουν και επίδομα κόκας!

Αναφέρω χαρακτηριστικά την κοκαΐνη, γιατί είναι το ναρκωτικό που έχει ευρεία κατανάλωση στην υψηλή κοινωνία. Παρενέργειες της κόκας: Παράνοια, ακατάσχετη ψευδολογία, εσφαλμένη αντίληψη της επιτυχίας, κρίσεις λογοδιάρροιας, επιπόλαια αίσθηση της πραγματικότητας, τρύπες στον φλοιό του εγκεφάλου. Λες και περιγράφει πολιτικούς

Για να μην υπάρξει παρανόηση, ξεκαθαρίζουμε ότι πράγματι οι αναγραφόμενες συμπεριφορές είναι ψυχικά νοσήματα και ως τέτοια χρήζουν ιατρικής περίθαλψης και κρατικής αντιμετώπισης. Άλλο όμως αυτό που είναι ορθό, δίκαιο και πολιτισμένο και εντελώς διαφορετικό η απόδοση ποσοστού αναπηρίας και η παροχή οποιονδήποτε ωφελημάτων. Περιττό να σας πω τι έγινε στο εξωτερικό με αυτήν την βλακεία… Προφανώς δεν ακούστηκε στα ΜΜΕ, ε;

Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Γιάννης Βαρδακαστάνης δήλωσε φανερά ενοχλημένος: «Είναι σκάνδαλο. Είναι τραγικό. Η παιδοφιλία δεν αποτελεί αναπηρία σε κανένα μέρος του κόσμου. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ορίζει την παιδοφιλία ως ασθένεια επικίνδυνη για τους υπολοίπους. Δεν είναι αναπηρία, δεν την επιβραβεύεις».

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, ο κ. Κουτρουμάνης δήλωσε πως η εν λόγω λίστα ψυχικών διαταραχών/ποσοστών αναπηρίας θα επανεξετασθεί.

Υ.Γ. Έτσι όπως πάνε εκεί στην κυβέρνηση, από εδώ και πέρα θα πρέπει να ρωτάμε και τα πολιτικά φρονήματα των υποψήφιων γαμπρών, μη τυχόν μας βγει φανατικός Πασοκτσής…


Η Τρόϊκα μας φέρεται πολύ προκλητικά.

Όχι, ο τίτλος δεν είναι δικός μου αλλά των ΜΜΕ της Ελλάδας. Αφού λοιπόν υποτακτικά τους αντιμετωπίσαμε και ναι σε όλα τους είπαμε, αποθρασύνθηκαν και άρχισαν να ζητάνε ότι τους κατέβει.

Έτσι λοιπόν, το τελευταίο πράγμα που ζήτησαν είναι τον διορισμό ξένου επιτρόπου για τον προϋπολογισμό, που ουσιαστικά θα είναι ένας κατοχικός υπουργός.

Και αν μερικοί σκέφτονται ότι ίσως έτσι να γίνουμε κράτος, να θυμίσω ότι Γερμανοί έπνιξαν στη μίζα τους πολιτικούς ης Ελλάδας, να θυμίσω ότι η γερμανική νομοθεσία είναι αυτή που λειτουργεί ευνοϊκά για την εξαγωγή διαφθοράς από την Γερμανία σε άλλες χώρες, έχοντας πολύ μικρές ποινές σε όσους Γερμανούς πολίτες δίνουν μίζα εκτός Γερμανίας. Γι αυτό και ο Χριστοφοράκος την κοπάνησε στην Γερμανία, αφού έχει γερμανική υπηκοότητα.

Όμως ξεκίνησα να γράψω αυτό το σχόλιο λόγω της – περιέργως – έντονης φρασεολογίας των ΜΜΕ, όπου βλέπουμε τίτλους και ακούμε σχόλια όπως: «Προκαλεί η Τρόϊκα», «Προκαλούν οι Γερμανοί», «Προσβολή για την Ελλάδα», «Μας σπρώχνουν στην χρεοκοπία» κλπ.

Αυτό εγώ το μεταφράζω ως εξής: Είτε μας προετοιμάζουν για χρεοκοπία (πιστεύω ότι είναι το λιγότερο πιθανό), είτε τρομοκρατούν τον λαό, κάνοντας μας να σκεφτούμε ότι θα συμβούν τουλάχιστον 3 από τα 4: 1.Χρεοκοπία, 2.Επίτροπος, 3.Κόψιμο 13ου και 14ου μισθού και 4. παραχώρηση των πετρελαίων. Προσωπικά πιστεύω ότι θα κόψουν τους 13ο και 14ο τέταρτο και θα μας παρουσιαστεί ως επιτυχία που δεν έγινε και κάτι από τα 1, 2 και 4. Και βέβαια, εκεί να δείτε πανηγύρια από τα ΜΜΕ. Ζήτω που καήκαμε κυριολεκτικά!

Υ.Γ. θυμάστε πριν λίγο καιρό που γίνονταν διαπραγματεύσεις για το χρέος και οι Γερμανοί ζητούσαν το επιτόκιο να καθοριστεί στο 3% ενώ οι δανειστές μας στο 4 - 4,5%; Δεν σας φάνηκε κάπως περίεργο; Το ακόμα πιο περίεργο είναι η «Ελληνική» κυβέρνηση ουσιαστικά είχε δεχτεί τις επιθυμίες των δανειστών. Λέτε οι Γερμανοί με τον ξένο επίτροπο να προσπάθησαν να υπερασπιστούν την Ελλάδα από τους «Έλληνες» πολιτικούς της και από το ξεπούλημά της (το μέρος του ξεπουλήματος που δεν θα γίνει σε αυτήν βεβαίως βεβαίως);


Βρέθηκε και άλλος ένας τρόπος για να μην πληρώσουμε το χαράτσι των ακινήτων που επιβλήθηκε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Κείμενο σταλμένο από έναν διαδικτυακό φίλο.

Κάνετε μια αίτηση στην ΔΕΗ για να συμπεριληφθείτε στις κατηγορίες οφειλετών, οι οποίες μπορούν να εξαιρεθούν από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων.

Μια από αυτές τα άτομα με αναπηρίες. Το κείμενο της αίτησης ακολουθεί:

Κύριε Διευθυντά,

Επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι ψηφίζω ΠΑΣΟΚ από ιδρύσεώς του...

Το Νοέμβριο του 2007 ήμουν ένας από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισε τον Γιώργο Παπανδρέου για πρόεδρο του κινήματος...

Τον Οκτώβριο του 2009 προσήλθα στις κάλπες και ψήφισα ΠΑΣΟΚ...

Θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ένας πετυχημένος πρωθυπουργός που έσωσε τη χώρα και εμάς από πολλά δεινά...

Σήμερα έχω την εντύπωση ότι η κυβέρνηση που έχουμε είναι προϊόν δημοκρατικών διαδικασιών και ότι θα βγάλει τη χώρα από τη στενωπό...

Όπως καταλαβαίνετε, μετά από αυτές τις σκέψεις και πράξεις μου, μπορώ να υπαχθώ στην κατηγορία των (διανοητικά) αναπήρων και καθυστερημένων άνω του 80% και ως εκ τούτου ζητώ την εξαίρεσή μου από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων.

Εμπιστεύομαι την ορθή κρίση σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Τραμπαρίφας


Αυτό και αν είναι περίεργο…

Στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2011 έγινε μια άσκηση τσουνάμι στα Χανιά. Μετά από μερικούς μήνες, σήμερα στο τρίγωνο Κρήτη – Ρόδος – Σαντορίνη καταγράφονται δεκάδες σεισμοί ενώ φαίνεται ότι ξύπνησε και το ηφαίστειο της Σαντορίνης…


Ελλάδα η χώρα της τρέλας.

Στην πρόσφατη ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου, συνέβη κάτι πραγματικά περίεργο. Πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επιτέλους ξύπνησαν και είπαν όχι σε κάποια άρθρα. Αυτό από μόνο του είναι εντυπωσιακό έτσι δεν είναι;

Το πιο εντυπωσιακό είναι αυτό που ακολουθεί. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατά 100% ψηφίσαν ναι! Ψήφισαν ναι σε όλα, πλην της τροπολογίας Λοβέρδου, και αυτό όχι γιατί διαφωνούσαν με την τροπολογία, αλλά γιατί η τροπολογία ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης!

Η Νέα Δημοκρατία μας έδειξε για άλλη μια φορά ότι πραγματικά δεν έχει καλό σκοπό. Παρόλα αυτά, αυτήν την στιγμή, συγκεντρώνει περίπου το 30% των ψήφων των Ελλήνων ψηφοφόρων στα γκάλοπ…

Και μετά μιλάμε για σωτηρία αυτής της χώρας;


Τα καλύτερα για τον Κουλούρη

1. Δεν έγινε και τίποτα που παραβίασε το κόκκινο. Τόσα χρόνια ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, παραβίαζε το πράσινο

2. Το ότι αφέθηκε ελεύθερος μετά το περιστατικό, μας δείχνει πως η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Από το πολύ eyeliner.

3. Ο Κουλούρης κρίθηκε αθώος, αλλά καταδικάστηκε σε φυλάκιση το eyeliner του, το οποίο θα εκτίσει την ποινή του στο ίδιο κελί με τη μηχανή του Κεντέρη και τη ζαρντινιέρα του Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

4. Αν οδηγεί έτσι ο Κουλούρης, για φανταστείτε πως οδηγεί ο Alice Cooper.

5. Η πιο συνηθισμένη ατάκα του Κουλούρη όταν συναντά κάποιο φίλο του πεζό έξω είναι: «Να σε πατήσω κάπου;»

6। Η κόρη του Μάνου Ελευθερίου, απαγόρευσε στον Κίμωνα Κουλούρη να χρησιμοποιεί το τραγούδι του πατέρα της «Ο χάρος βγήκε παγανιά», κατά τη διάρκεια των εξόδων του με το αυτοκίνητο.

7. Το αγαπημένο σύνθημα του Κουλούρη είναι: «Μπάτσοι, γουρούνια, ουπς σόρι».

8. Πως να δει το κόκκινο φανάρι, αφού φοράει «πράσινα γυαλιά;»

9. Η δημοτικότητα του Κίμωνα Κουλούρη αυξήθηκε κατακόρυφα. Ειδικά στο γκρουπ των γυναικών οδηγών.

10. Είναι προφανές πως στο γκάζι του αυτοκινήτου του Κουλούρη, έχει μπει σως για να γλιστράει.

11. Το όνειρο του Κουλούρη να γίνει οδηγός της Formula 1, σταμάτησε όταν κανένα συνεργείο δεν τολμούσε να τον βοηθήσει όταν σταματούσε στα πιτς.



Η επιστολή της χρονιάς

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη από τον πρόεδρο του Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά στον Ζίγκφριντ Κάουντερ, αυτόν τον απίστευτο που πρώτος ζήτησε ξένο επίτροπο για την Ελλάδα.

Σας την παραθέτω αυτούσια.
«Κύριε Κάουντερ,
Άκουσα έκπληκτος και γεμάτος οργή τη δήλωσή σας περί «ανάγκης τοποθέτησης Επιτρόπου» στη Χώρα μου.
Το χρέος μου, ως Έλληνα Βουλευτή και Πολίτη, Εκπροσώπου του Λαού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με οδηγεί και με υποχρεώνει να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για την αποικιοκρατικού χαρακτήρα απαράδεκτη δήλωσή σας, η οποία απάδει από κάθε έννοια Δημοκρατικής Νοοτροπίας, Σεβασμού της Εθνικής Ανεξαρτησίας, Ευρωπαϊκού κεκτημένου και Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης.
Αν είχατε διαβάσει λίγο Ιστορία, θα γνωρίζατε ότι ο Τόπος, που για δεύτερη φορά στη σύγχρονη ιστορία της Ανθρωπότητας επιδιώκετε να κατακτήσετε -τούτη τη φορά δια της φτωχοποίησης της Κοινωνίας και της οικονομικής ασφυξίας- είναι ο Τόπος, στον οποίο εσείς οι Γερμανοί, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι οφείλετε τη συνέχειά σας, στη διάρκεια των αιώνων.
Αν είχατε μελετήσει Γκαίτε, για παράδειγμα, θα το ξέρατε. Στη Χώρα μου, οφείλετε το γεγονός ότι από άγριοι και απολίτιστοι Γότθοι μετατραπήκατε σε συντεταγμένο έθνος, μόνο που όπως φαίνεται η πρώτη σας ιδιότητα είναι γονιδιακή και δεν σας εγκαταλείπει.
Αυτή η Χώρα, δεν Πωλείται, δεν Αγοράζεται, δεν Κατακτιέται. Και αυτό, επίσης, θα το γνωρίζατε, αν είχατε διαβάσει ιστορία. Εμείς, προτάσσουμε τον Πλάτωνα απέναντι στο δικό σας Χιτλερισμό και τον Οικουμενικό Χαρακτήρα του Πολιτισμού μας και την Προκοπή απέναντι στη διαχρονικά αποικιοκρατική νοοτροπία και διάθεσή σας.
Η οικονομική κρίση που βιώνουμε έχει προκληθεί, κατά βάση, από την νοσηρή κατάσταση πάνω στην οποία χτίζετε τον δικό σας εθνικοσοσιαλιστικό καπιταλισμό.
Μην πλανάστε: Όπως ιστορικά συμβαίνει, πάντοτε, η προσπάθεια εξαθλίωσης της Ελλάδας και της Ελληνικής Κοινωνίας θα γίνει για εσάς και τους ομοϊδεάτες σας μπούμερανγκ, όπως και έγινε και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο τον οποίο, εσείς προκαλέσατε και αιματοκυλήσατε ολόκληρη την Ευρώπη.


Αφού, φτωχοποιήσατε την Ελλάδα (σας θυμίζουν κάτι, οι υποθέσεις SIEMENS και THYSSEN;) και με κατακτητική διάθεση απέναντι σε ολόκληρη την Ευρώπη, αρνείστε να αντιληφθείτε ότι η φτωχή Ελλάδα, σημαίνει και φτωχή Γερμανία. Αρνείστε την πραγματικότητα και οδηγείτε το Λαό σας στην Ιστορική ανυποληψία, από όλα τα άλλα Ευρωπαϊκά Έθνη.
Επειδή, η Ιστορία δεν ξαναγράφεται, δεν παραγράφεται και δεν διαγράφεται, οφείλετε σεβασμό στη Χώρα που σας έμαθε ποια είναι τα Ανθρώπινα Ιδεώδη και πόσο Πολύτιμος είναι ο Οικουμενικός Χαρακτήρας τους. Εδώ, ηττήθηκε με πάταγο ο Αδόλφος Χίτλερ. Εδώ, θα ηττηθούν και οι Πολιτικοί και οι γονιδιακοί του Επίγονοι. Επειδή, η τακτική σας είναι δυνατό να οδηγήσει στα άκρα, σε κατάσταση την οποία δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε, προσεγγίστε έστω και την ύστατη στιγμή το Ευρωπαϊκό κεκτημένο, το Διεθνές Δίκαιο και την Ιστορική Πραγματικότητα.
Η Ελλάδα, το Ιστορικό Έθνος της Ευρώπης, είναι η Γη της Ανεξάρτητης Σκέψης, της Ελεύθερης Βούλησης και της Γέννησης της Δημοκρατίας: Δεν Υποτάσσεται, δεν Κατακτιέται, δεν Κυβερνάται».




Υ.Γ. 1. Τελικά οι μόνοι που θα διάβασαν το μνημόνιο θα ήταν οι υπάλληλοι που έβγαλαν τις φωτοτυπίες…

Υ.Γ. 2. Όλοι λένε ότι έκαναν το μεγαλύτερο λάθος της πολιτικής τους καριέρας που εμπιστεύθηκαν τον Παπακωνσταντίνου και δέσμευσε με την υπογραφή του την Ελλάδα για 50 χρόνια।

Τώρα, που είναι υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Και διαπραγματεύεται τους υδρογονάνθρακες για να δεσμευθούν για 100 χρόνια πάλι τον εμπιστεύονται!

Δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται ή μήπως ξέρουν πολύ καλά και κάνουν τον κινέζο;

Τι άλλο πρέπει να κάνει αυτός ο άνθρωπος πριν καταλάβουν ότι δεν υπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας αλλά υπερατλαντικών και βόρειων κέντρων;


Δεν υπάρχουν σχόλια: