Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μπήκαν στην Πόλη…

«...Κι αφού μας αφαιρέσανε όλα τα μέσα της δουλειάς και μας λιμοχτονούνε,
μας κατηγοράνε γιατί είμαστε, λέει, τεμπέληδες, καφενόβιοι κι αεριτζήδες
και θα μας βάλουνε, λέει, αυτοί να δουλεύουμε όπως ξέρουν αυτοί να βάζουνε τους σκλάβους να δουλεύουνε.
Και δίπλα σ' αυτή την άμεση καταλήστεψη βαδίζει από κοντά η επιστημονικά οργανωμένη ληστεία. Σ' όλες τις ελληνικές εμπορικές, βιομηχανικές και τραπεζιτικές επιχειρήσεις μπαίνουνε με το "έτσι θέλω" και αρπάζουν το 51% από τις μετοχές, υποδουλώνοντας έτσι με μιάς για τον αιώνα τον άπαντα - όπως νομίζουν - την εργασία του Ελληνικού λαού».
Το ώς άνω κείμενο είναι από τη Διακήρυξη που έγραψε ο Δημήτρης Γληνός για το «Τι είναι και τι θέλει το ΕΑΜ», Σεπτέμβριος του 1942.
Τότε τους χαλάσαμε τελικά την συνταγή. Τώρα;


Τι Παπαδόπουλος τι Παπαδήμος.

Αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες, είναι πραγματικά τρομακτικό. Προδοθήκαμε από σχεδόν ολόκληρο το πολιτικό μας σύστημα, το οποίο, σε μια πρωτοφανή για το – έστω και σάπιο – δημοκρατικό μας πολίτευμα, αποφάσισε να παραδώσει την εξουσία σε κυβέρνηση η οποία ποτέ δεν πήρε την λαϊκή εντολή. Το πράγμα είναι πολύ σοβαρό. Αυτή η κυβέρνηση, βάσει συντάγματος το μόνο που της επιτρέπεται είναι να προκηρύξει εκλογές ΑΜΕΣΑ. Δεν της επιτρέπεται να πάρει αποφάσεις, πόσο μάλλον να εγκρίνει την νέα δανειακή σύμβαση που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας για 30 χρόνια και που θα παραδώσει την ανεξαρτησία της οικειοθελώς!
Ας δούμε τι λέει το Σύνταγμα:
Πρωθυπουργός βάσει του Συντάγματος (άρθρο 37 παράγραφος 2), διορίζεται μόνο ο αρχηγός του κόμματος που έχει την απόλυτη πλειοψηφία στη βουλή. Στην επόμενη παράγραφο του ιδίου άρθρου, αν υπάρχει αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης, τότε δίνεται διερευνητική εντολή στο δεύτερο και μετά στο τρίτο κόμμα. Αν ούτε και τότε σχηματισθεί κυβέρνηση, τότε υποχρεούται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να ορίσει τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ως υπηρεσιακό πρωθυπουργό, προκειμένου να σχηματίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές.
Στην επόμενη παράγραφο (4η), βλέπουμε ότι αν τα κόμματα που έχουν λάβει την διερευνητική εντολή δεν έχουν αρχηγό ή αν ο αρχηγός δεν έχει εκλεγεί βουλευτής, τότε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει την διερευνητική εντολή, στο πρόσωπο που προτείνει η αντίστοιχη Κοινοβουλευτική Ομάδα. Κοκκίνησα επίτηδες την προηγούμενη φράση, γιατί ουσιαστικά είναι το σημείο όπου καταφανέστατα φαίνεται ότι πρωθυπουργός διορίζεται άτομο το οποίο έχει εκλεχθεί! Ακόμα και ο αρχηγός ενός κόμματος, αν δεν έχει εκλεγεί δεν μπορεί να γίνει Πρωθυπουργός. Ε τότε πως μπορεί να γίνει πρωθυπουργός ο Παπαδήμος; Στη μοναδική περίπτωση που μπορεί να γίνει Πρωθυπουργός μη εκλεγμένος, είναι αν όλες οι άλλες λύσεις αποτύχουν. Τότε, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ορίζει τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ως υπηρεσιακό πρωθυπουργό. Ο Παπαδήμος δεν έχει καμία σχέση με Άρειο Πάγο ή Συμβούλιο της Επικρατείας.
Α! Και ένα πράγμα που πιθανότατα κανένα κανάλι δεν πρόκειται να μας πει:
Ο Παπαδήμος είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής.
Ας δούμε λίγο τι είναι η Τριμερής Επιτροπή:
Είναι μια από τις τρεις κορυφαίες λέσχες στις οποίες συναντώνται οι κορυφαίοι της πολιτικής και της οικονομίας: το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή. Δημιουργήθηκε το 1973 από τον ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Οι Ροκφέλερ είναι μια από τις δυο οικογένειες τραπεζιτών που διαφεντεύουν τον πλανήτη (η άλλη οικογένεια είναι οι Rothschild). Μέλη της από την Ελλάδα είναι ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος, πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ, και ο Παναγής Βουρλούμης. Ο τελευταίος, εργάζεται για τον Rothschild και ως διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, είχε κατηγορηθεί για απιστία (σε βάρος του ΟΤΕ). Παρόλα ταύτα συνέχιζε να μένει στη θέση του, πράγμα ανήκουστο παγκοσμίως! Από 11 εκατομμύρια Έλληνες, τέσσερις μόνο βρίσκονται στην Τριμερή Επιτροπή αυτήν την στιγμή, και κάποιοι διάλεξαν έναν από αυτούς τους τέσσερις!
Για να καταλάβετε τι κουμάσια έχουν περιληφθεί στις κατά καιρούς λίστες της Τριμερούς Επιτροπής, σας αναφέρω μερικά ονόματα: Τζορτζ Μπους, Μπιλ Κλίντον, Ντικ Τσένι, ο πρώην επικεφαλής της CIA Τζον Ντόιτς, ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο Κίσινγκερ.
Το καλύτερο; Ο Μάριο Μόντι, ο φυτευτός πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο οποίος τοποθετήθηκε χωρίς κανενός είδους λαϊκή εντολή, ακριβώς σαν στην Ελλάδα, είναι κι αυτός μέλος της Τριμερούς Επιτροπής! Προφανώς και δεν είναι τυχαίο. Είναι ένα κανονικότατο πραξικόπημα των τραπεζιτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την δημοκρατία. Μας το απέδειξε για άλλη μια φορά με την αλλεργική αντίδραση που εμφάνισε αμέσως μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον Παπανδρέου. Άραγε γιατί όλοι θεώρησαν ως ολέθριο λάθος για την χώρα ένα δημοψήφισμα; Από πότε ένα δημοψήφισμα καθίσταται επικίνδυνο για μια χώρα, ενώ η κατάλυση της δημοκρατίας είναι το σωστό; Ακόμα και αν παρουσίασαν την δημοκρατία σαν αιτία της κρίσης, η δημοκρατία είναι η λύση της. Η δημοκρατία δεν αποτελεί κίνδυνο για την Ευρώπη. Το δημοψήφισμα μπορεί να μην διεξαχθεί, αλλά κατάφερε να ξεγυμνώσει αυτό το ολοκληρωτικό καθεστώς που απλώνεται γύρω από την πάλαι ποτέ πολιτισμένη Ευρώπη.

Υ.Γ. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες οι οποίες μιλούν για οικονομική εκμετάλλευση μέσω της εσωτερικής πληροφόρησης, την οποία εκμεταλλεύθηκαν άνθρωποι που γνώριζαντ την ανακοίνωση του Παπανδρέου για δημοψήφισμα, για να κερδίσουν περί τα 60 δισεκατομμύρια ευρώ ποντάροντας στις αγορές – καζίνα. Τρελά κέρδη στις πλάτες της Ελλάδας…


Πόρνη Ιστορία…


Δεκέμβρης 1944: Να φύγει ο Παπανδρέου - Να ξεκαθαριστούν οι Γερμανόδουλοι και οι προδότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: