Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Το πρώτο τεστ για να μάθετε πόσο Πασοκτσήδες είστε. Ποιος είπε αυτά τα λόγια;

Η ερώτηση για το ποιος είπε αυτά τα λόγια, για τους κοινούς θνητούς μοιάζει εντελώς ρητορική, μια και η απάντηση είναι αυτονόητη. Για μια άλλη μερίδα συμπολιτών μας, τους Πασοκτσήδες, δεν είναι καθόλου αυτονόητη.
Για να δούμε λοιπόν αν καταλάβετε ποιος είπε τις παρακάτω φράσεις.
1) «Μα κύριε Καραμανλή, επιχειρήσεις εθνικής στρατηγικής σημασίας, που ελέγχουν δίκτυα και υποδομές, ανήκουν και πρέπει να παραμείνουν στο Δημόσιο».
2) «Μα εσείς κύριε Καραμανλή ξεπουλάτε την εθνική μας περιουσία!
Την Ολυμπιακή μας, τον ΟΤΕ μας, τα λιμάνια μας».
3) «Ο κόσμος θα μείνει χωρίς δουλειά κύριε Καραμανλή».
4) «Θα μας πάρουν με τις πέτρες κύριε Καραμανλή»!
5) «Δεσμευόμαστε πως μόλις γίνουμε κυβέρνηση θα τα πάρουμε όλα πίσω κύριε Καραμανλή».

ΥΓ Η απάντηση είναι τόσο αυτονόητη, που όποιος δεν καταλάβει, είναι Πασοκτσής σε τέτοιο βαθμό που βάζει σε κίνδυνο την πνευματική του υγεία.


Θα μας κατασχέσουν τα νησιά;

Ας δούμε λίγο τι σημαίνει μνημόνιο. Το μνημόνιο (νόμος 3845/2010, ορίζει (άρθρο 14 παράγραφος 5): “ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών του, στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος” .

Τι λέει ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας γι’ αυτό; Ας διαβάσουμε. Μια τόσο σοβαρή σύμβαση δεν έχει ψηφιστεί από τους 180 που απαιτείται σύμφωνα με το σύνταγμα, αλλά από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του πατριωτικού (!) ΛΑΟΣ και της Ντόρας, αριθμός που απέχει από τον αριθμό 180. Ο πολύς Καρατζαφέρης, προ 10ετίας μας περιέγραφε με τα μελανότερα χρώματα το μέλλον της πατρίδας μας, όπου ανέφερε όλα αυτά που μας συμβαίνουν τώρα. Μα, όταν ήρθε η ώρα, τα ψήφισε! Για την Ντόρα, δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα. Σε όσες αποφάσεις βλάφθηκε η Ελλάδα εθνικά και οικονομικά, η Ντόρα ήταν παρούσα. Προφανώς μιλάω για τον λαό και όχι για την οικονομική ελίτ, αυτή πάντα κερδίζει στην χώρα μας.
Από την στιγμή που μια διεθνής σύμβαση δεν έχει ψηφισθεί από 180 βουλευτές, αυτή είναι άκυρη μια και το σύνταγμα επιβάλλει την ψήφισή του από 180 βουλευτές! Διαβάστε τώρα το κόλπο που έκανε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Παρόλο που είναι διεθνής σύμβαση, αυτοί το πέρασαν από την βουλή ως νόμο, ώστε να χρειάζεται 151 βουλευτές και όχι 180! Ουσιαστικά μιλάμε για ένα μικρό πραξικόπημα, αφού συνέβη παραβίαση βασικότατου νόμου του Συντάγματος (αρθρ. 28, παρ.2).
Τα κράτη δεν μπορούν να κάνουν κατάσχεση σε άλλα κράτη. Υπάρχει (ακόμα) η έννοια της κρατικής ασυλίας. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι ότι ο όρος της κατάσχεσης υπάρχει μόνο για να μας τρομάξει ώστε να δεχτούμε όλες τις θυσίες που πρέπει να κάνει ο απλός λαός (και όχι βεβαίως βεβαίως η οικονομική ελίτ, οι πολιτικοί και ο στενός κύκλος τους).
Με αυτόν τον τρόπο οι Έλληνες, υπό τον φόβο απώλειας εδαφών της χώρας μας, θα ενδώσουν στις θυσίες, για να μη μας τα πάρουν οι Γερμανοί, ή θα τα πουλήσουμε μόνοι μας για να τα σώσουμε. Και κάπως έτσι θα καταφέρουν οι άθλιοι ότι σκέφτηκε ο Μητσοτάκης και κοντέψαμε να τον φάμε ζωντανό. Να πουλήσει ελληνική γη.

Υπάρχει όμως μια πολύ σκοτεινή πιθανότητα, την οποία και ανέφερε ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας: Αναφέρουν την σοβαρή πιθανότητα ότι οι κατασχέσεις από τους δανειστές δεν θα μπορούν να ανακοπούν και να κριθούν από τα ελληνικά δικαστήρια, καθώς αρμόδιο είναι πλέον μόνο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Λουξεμβούργο, το οποίο προφανώς θα αποφανθεί με γνώμονα τη διεθνή σύμβαση της Βιέννης, που δεν επιτρέπει στα κράτη να χρησιμοποιήσουν το Σύνταγμα και τους νόμους τους για να αποφύγουν ευρωπαϊκές δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει…
Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφέρω τον βασικό υπαίτιο αυτού του εγκλήματος. Πρόκειται γι’ αυτόν που έβαλε την υπογραφή του σε αυτό το έγκλημα. Είναι αυτός που βάζει την υπογραφή του στους νόμους που ψηφίζει η βουλή. Για τον Κάρολο Παπούλια μιλάω…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...προσλήψεις καθηγητών
http://www.facebook.com/group.php?gid=55684733309&v=wall

Ανώνυμος είπε...

Προσλήψεις προσωπικού. Ίσως σε ενδιαφέρει. http://www.facebook.com/group.php?gid=86696437720
και πάτα "Γίνε μέλος" για να έχεις πρόσβαση. Θα πρέπει να έχεις το φέϊσμπουκ ανοιχτό (σε άλλη σελίδα). Αν δεν έχεις φέϊσμπουκ, εγγράφεσαι ακίνδυνα (από ιούς κλπ) και δωρεάν.