Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Μήπως γι’ αυτό έγινε η σύλληψη του Στρος Καν;

Το παρακάτω άρθρο που παραθέτω είναι από το διαδίκτυο. Ακολουθεί όμως ένα συμπέρασμα στο οποίο  αυτό το άρθρο με οδήγησε, και που ίσως να εξηγεί τον ρόλο των Αμερικανών στην κρίση της Ελλάδος, ένα ερώτημα που με βασανίζει 2 και πλέον χρόνια…
Σχέδιο «comprehensive» για την Ελλάδα
Επίσης συγκεκριμένοι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο, που ας σημειωθεί ανήκει στην γαλλική Ακορν, ο ιδιοκτήτης της οποίας είναι φίλος του Σαρκοζί, επέδειξαν ύποπτη συμπεριφορά και αρνήθηκαν να μιλήσουν στις αρχές. Από εξονυχιστικούς ελέγχους όλων των ηλεκτρονικών μέσων παρακολούθησης, ο κ. Στρος Καν δηλώνει ευθέως πως η όλη υπόθεση ήταν στημένη, παρόλο που δεν αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με την καμαριέρα, η οποία, όπως λέει, μπήκε στο δωμάτιο του ακριβώς γι αυτό το σκοπό.
Ο Ντομινίκ Στρος Καν αναφέρεται συγκεκριμένα στην Ελλάδα και ευρύτερα την ευρωπαϊκή κρίση. Αποκαλύπτει ότι την αποφράδα εκείνη ημέρα του Μαίου 2011, ήταν έτοιμος να μεταβεί στο Βερολίνο για να πείσει την Αγκελα Μέρκελ να συναινέσει σε σχέδιο με την ονομασία «Comprehensive» που αφορούσε σε δραστική λύση της Ελληνικής κρίσης χρέους. «Δίχως να είμαι βέβαιος 100% πιστεύω πως θα την έπειθα και το ελληνικό πρόβλημα θα είχε λυθεί εν τη γενέσει του. Τώρα βλέπουμε την κρίση να καλπάζει. Φοβούμαι πως δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον» καταλήγει ο Ντομινίκ Στρος Καν. Οι σοβαρές καταγγελίες του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, γίνονται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή που ο Σαρκοζί δίνει την ύστατη μάχη διάσωσής του.
Σχόλιο Χειρουργού: Οι Αμερικανοί έχουν να κερδίσουν από αυτήν την κρίση το εξής: Δημιουργούν αστάθεια στην Ευρώπη και φτάνουν την Ευρωζώνη και το Ευρώ ένα βήμα πριν την διάλυση. Οι ΗΠΑ βλέπουν πολύ εχθρικά το ευρώ, ενώ η πιθανότητα να αντικατασταθεί το δολάριο από το ευρώ στις διεθνείς συναλλαγές είναι ικανό να οδηγήσει την οικονομία των ΗΠΑ σε κατάρρευση. Να σημειώσω επίσης ότι ο Σαντάμ είχε αποφασίσει να κάνει τις πωλήσεις του πετρελαίου του με ευρώ και όχι με δολάρια, γεγονός που οδήγησε στον δεύτερο πόλεμο του Ιράκ.
Επίσης, να σημειώσουμε ότι ο Παπανδρέου (ο οποίος ουσιαστικά ήταν η σπίθα που έφερε την καταστροφή), δεν είναι απλά φιλοαμερικανός, έχει αμερικανίδα μητέρα και ήταν ανέκαθεν το αγαπημένο παιδί (και υπηρέτης) των ΗΠΑ.  
Μήπως λοιπόν η σύλληψη του Στρος Καν (σε αμερικανικό έδαφος) έγινε ακριβώς γιατί ο Στρος Καν είχε δημιουργήσει ένα σχέδιο σωτηρίας το οποίο θα έσωζε την Ελλάδα και τελικά να έσωζε το ευρώ από τους κλυδωνισμούς;


Παραποίηση δηλώσεων του Σόιμπλε από το MEGA;


Το απόγευμα της 14ης Μαΐου ακούσαμε από τα κανάλια ότι ο κ. Σόιμπλε είπε την φράση «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Έλληνες θα υποφέρουν τις επόμενες δεκαετίες. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την Ελλάδα».
Φίλος που μιλάει γερμανικά, το μετέφρασε ως εξής: «οι Έλληνες υποφέρουν εξαιτίας της κακής διαχείρισης των τελευταίων δεκαετιών. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την Ελλάδα», τονίζοντας μάλιστα ότι είναι μάλλον απίθανο αυτό το λάθος να έγινε από απλή αβλεψία και το απέδωσε σε έντεχνο «λάθος».
Μήπως και αυτό τελικά συμπεριλαμβάνεται στο δυναμίτισμα των τεταμένων σχέσεων με τους Γερμανούς εξυπηρετώντας (πάλι) τον αμερικανικό παράγοντα;




Γερμανός δημόσιος υπάλληλος είχε να δουλέψει 14 χρόνια!


Και μετά στοχοποιούμε τους δημοσίους υπαλλήλους της Ελλάδος!
Ένας 65χρονος άνδρας έστειλε στους περίπου 500 υπαλλήλους της υπηρεσίας του ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα email, όπου ουσιαστικά κόμπαζε για το ότι επί 14 χρόνια πληρωνόταν χωρίς καν να δουλεύει! Ο ίδιος γράφει:
«Από το 1998, ήμουν παρών όμως δεν βρισκόμουν πραγματικά εδώ. Οπότε, έχω κάνει καλή προετοιμασία για τη σύνταξη. Αντίο».
Όπως ξεκαθαρίζει ο ίδιος, στην δουλειά του υπήρχαν δυο υπάλληλοι για μια εργασία, με αποτέλεσμα αυτός να κάθεται και να δουλεύει μόνο ο άλλος!
Προφανώς, οι συνάδελφοί του έφριξαν και το προώθησαν στον τοπικό τύπο στο κρατίδιο της Ρηνανίας-Βεστφαλίας.
Θα ήθελα να ξέρω τι θα σκέφτονται τώρα οι υπερασπιστές της Γερμανίας που όλα λειτουργούν άψογα.
Φαντάζομαι θα πούνε ότι αυτά γίνονται κι εδώ. Χαίρω πολύ. Γίνονται όμως και στην Γερμανία…



Κορυφαίο επεισόδιο με Πάγκαλο!

Ο Πάγκαλος, πήγε με άντρες της ασφάλειάς του να κάνει μπάνιο στην λίμνη της Βουλιαγμένης.
Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται επεισόδιο με τον Πάγκαλο στην Βουλιαγμένη.
Την πρώτη φορά, ο Πάγκαλος μπήκε στον χώρο χωρίς να κόψει εισιτήριο, μια κυρία διαμαρτυρήθηκε και ο Πάγκαλος ζήτησε να την συλλάβουν (!).
Αυτή τη φορά, αφού λοιπόν πλήρωσε το εισιτήριο, κατευθύνθηκε προς τις ξαπλώστρες. Την ώρα που έβγαζε το μπουρνούζι του ακούστηκε μια φωνή: «Σήκω και φύγε από εδώ ρε, η λίμνη δεν είναι για ιπποπόταμους».
Ο Πάγκαλος γυρίζει ξαφνιασμένος και ρωτάει τον τύπο: . «Έμενα είπες ιπποπόταμο;», για να εισπράξει την απάντηση: «Ναι ρε, εσένα είπα, να σηκωθείς να φύγεις από εδώ. Τ 'ακούς;».
Μαζεύτηκε λοιπόν ο Πάγκαλος (όσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο), και «πήρε τα κουβαδάκια του για άλλη παραλία».
Σύντομα παίρνει τα κουβαδάκια του και από την Βουλή. Θα μου λείψει. Περάσαμε
καλά εγώ κι αυτός στο Χειρουργείο...

 

Ανεκδοτάρα!

Βλέποντας ο Θεός το τεράστιο πρόβλημα της Ελλάδας και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πιστός ελληνικός λαός, αποφασίζει να στείλει τον Υιό Του και πάλι στη Γη για να συμπαρασταθεί στους Έλληνες.
Ο Ιησούς εμφανίζεται ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων και μετά από μια θερμή ομιλία συμπαράστασης και υποστήριξης της Ελλάδας, ανακοινώνει ότι διαγράφει όλα τα χρέη της χώρας, φέρνει μεγάλες επενδύσεις, παρέχει αυξήσεις 100% σε όλους τους Έλληνες και διαγράφει τα δάνειά τους.
Όλοι οι Βουλευτές όρθιοι ζητωκραυγάζουν. Αλαλαγμοί χαράς και ικανοποίησης από όλες τις πτέρυγες. Ακόμα και η Παπαρήγα… σταυροκοπιέται.
Τότε ο Ιησούς λέει: «Υπό έναν όρο!».
Όλοι ησυχάζουν και περιμένουν να ακούσουν.
Όλοι σας θα παραιτηθείτε και κανείς σας δεν θα είναι από εδώ και πέρα υποψήφιος βουλευτής.
Νεκρική σιγή στην αίθουσα. Κάποιοι του απαντούν ότι θα πρέπει να συνέλθουν τα κόμματα για να αποφασίσουν.
«Πολύ καλά. Θα περιμένω την απάντησή σας αύριο το πρωί» λέει ο Ιησούς.
Την επομένη ο Πρόεδρος της Βουλής δίνει στον Ιησού την ομόφωνη απάντηση όλων των πτερύγων της Βουλής, με την οποία «καταγγέλλεται η απαράδεκτη παρέμβαση του Θεού στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας»!



Πώς η «δημοσιογραφία» των καθεστωτικών ΜΜΕ  μπορεί να κάνει το «μαύρο» -«άσπρο», χωρίς να λέει ψέματα, απλά παραλείποντας μια αλήθεια… 

Κείμενο μιας διαδικτυακής φίλης.  
Για ένα συνέδριο στις Η.Π.Α. έχουν συγκεντρωθεί οι πρόεδροι αρκετών κρατών. Το κλίμα όμως  που επικρατεί δεν είναι καλό. Έτσι, προκειμένου να δημιουργηθεί μία πιο φιλική ατμόσφαιρα, οι διοργανωτές καλούν όλους τους προέδρους σε έναν φιλικό αγώνα δρόμου των 100 μέτρων. Στον αγώνα εμφανίζονται και λαμβάνουν μέρος μόνον οι πρόεδροι των Η.Π.Α. και Ρωσίας. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 1ος πρόεδρος Ρωσίας , 2ος (και τελευταίος) πρόεδρος Η.Π.Α.
    Την άλλη μέρα σε όλα τα κανάλια ανά τις Η.Π.Α. ανακοινώνονται πανηγυρικά τα εξής: 2ος τερμάτισε ο πρόεδρος μας, στον αγώνα δρόμου των 100 μ. που έλαβε χώρα μεταξύ των προέδρων των κρατών του τάδε συνεδρίου. Αντιθέτως, προτελευταίος (δηλαδή πριν από τον 2ο αλλά αυτό δεν το αναφέρει) τερμάτισε ο πρόεδρος της Ρωσίας….

Το παρόν και το μέλλον της διακυβέρνησης της Ελλάδας...


Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η μάνα εν κρύο νερό…
Μάϊκο, σου αφιερώνω αυτό το κείμενο.
Πολλά έχουν ειπωθεί για την Ελληνίδα Μάνα. Στην γιορτή της Μητέρας, θυμηθείτε την δική σας. Αυτή σας θυμάται συνέχεια.
Θυμηθείτε και τον πατέρα σας. Τους πατεράδες τους ξεχνάμε ευκολότερα… Πατέρα, Μητέρα, σας ευχαριστώ για όλα.
Το μεγαλείο της Ελληνίδας Μάνας λοιπόν, δύσκολα χωράει σε ένα μικρό κείμενο. Νομίζω όμως ότι χωράει σε μια φωτογραφία.


 Ο τίτλος της: Βάλε παιδί μου κάτι μην κρυώσεις…




Πύρος Δήμας:Ο Έλληνας που όλοι αγαπήσαμε, στο κόμμα που όλοι μισήσαμε.

Ο Μπένι έβαλε τον Πύρο στο ψηφοδέλτιο μπας και σηκώσει το ΠΑΣΟΚ. Αυτό το κόμμα, μόνο με ελικόπτερο σηκώνεται… Σαν αυτό της Αργεντινής…
Προφανώς είναι ο συμβολισμός που μετράει… «Αν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ θα σηκώσει τα βάρη της Ελλάδας». Εντωμεταξύ, βάζει υποψηφιότητα και η Τζούλια. Ο συμβολισμός εδώ έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Αν την ψηφίσουμε, θα «περάσουμε καλά». Ε, τώρα οι Έλληνες θα φταίνε αν ψηφίσουν Τζούλια;




Νοθεία στις εκλογές;

 Σημείωση: Οι φωτό είναι σταλμένη στο μαιηλ μου από φίλους. Πιθανόν να έχει δημιουργηθεί από τον antistachef

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που συνηγορούν στο να υπάρχει μια δυσπιστία για την γνησιότητα των ερχόμενων εκλογών.

1. Κατά παράβαση του συντάγματος δεν ορίσθηκε υπηρεσιακή κυβέρνηση! Για να καταλάβουν όσοι δεν γνωρίζουν, στις εκλογές διαλύεται η κυβέρνηση και ορίζεται υπηρεσιακή ώστε να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές. Με κυβέρνηση υποστηριζόμενη από όλο το παγκόσμιο κεφάλαιο, νομίζετε ότι δεν θα μπουν στον πειρασμό να μην αφήσουν τα πράγματα στην «τύχη»; Όλος ο μηχανισμός του Υπουργείου Εσωτερικών βρίσκεται στα χέρια των δυνάμεων του κεφαλαίου. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο Χρυσοχοϊδης, υπουργός υπεύθυνος για την τάξη της χώρας, συνεχίζει να διοικεί ενώ είναι ταυτόχρονα υποψήφιος!
2. Ακούγεται ότι δεν θα διεξαχθούν exit polls.
3. Οι ελληνοποιήσεις συνεχίζονται.
4. Τα (πρώην) μικρά κόμματα δεν έχουν τους μηχανισμούς ώστε να έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα.
5. Η Ρωσία στέλνει παρατηρητές να επιβλέψουν την διαδικασία των εκλογών. Υπάρχουν και άλλοι που είναι δύσπιστοι…


Αποχή-Λευκό-Άκυρο θα ξαναβγάλουν "Κυβέρνηση";

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2004
Ν.Δ.                             3.359.058 ψήφοι
ΠΑ.ΣΟ.Κ.                   3.002.531 ψήφοι
Αποχή-Λευκό-Άκυρο 2.492.692 Έλληνες..!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009
ΠΑ.ΣΟ.Κ.                   3.012.373 ψήφοι
Ν.Δ.                             2.295.967 ψήφοι
Αποχή-Λευκό-Άκυρο 3.075.043 Έλληνες..!
  
Πριν από το μνημόνιο, το πρώτο κόμμα ήταν η Αποχή, το Λευκό και το Άκυρο. Ουσιαστικά, το 2009 η πλειοψηφία παραχώρησε στην μειοψηφία να κυβερνήσει. Και είδαμε πως κυβέρνησε…Έτσι θες να κυβερνηθεί αυτή η χώρα;



 Σημείωση: Οι φωτό είναι σταλμένη στο μαιηλ μου από φίλους. Πιθανόν να έχει δημιουργηθεί από τον antistachef

Η απόλυτη πολιτική παράνοια. Κείμενο από το διαδίκτυο (Ασημώνης).

Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε *ΝΑΙ* στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν *ΟΧΙ*.
Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν *ΟΧΙ*, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν *ΝΑΙ*.
Στη συνέχεια κάποιοι απ’ τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στον Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε *ΝΑΙ* στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν *ΟΧΙ*.
Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν *ΟΧΙ*, ενώ η ίδια έλεγε *ΝΑΙ*, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια επειδή (ο Σαμαράς) τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν *ΟΧΙ*, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν *ΝΑΙ*.
Δεν καταλαβαίνω, τι δεν καταλάβατε.


Γιατί άραγε μας ανακοινώνουν τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα προεκλογικά;

Δεν έχετε αυτήν την απορία εσείς; Πως είναι δυνατόν προ των εκλογών να μας λένε για τα δυσβάσταχτα μέτρα που θα εφαρμοσθούν από Ιούνιο; Πουλάνε τρέλα ή κάτι άλλο;



Μας έλεγαν ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι ειδικού σκοπού. Άλλο ένα ψέμα.

Η πλήρης παράνοια βασιλεύει στην Ελλάδα για άλλη μια φορά. Η κυβέρνηση Παπαδήμου έβαλε την Ελλάδα στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ (των ΗΠΑ δηλαδή). Αυτό για το οποίο αγωνίστηκε η Ντόρα, το πραγματοποίησε ο Παπαδήμος. Άραγε γιατί την έχουνε έξω την Ντόρα, αφού συμφωνούν σε όλα;
Η αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ υποτίθεται ότι σκοπεύει να προστατεύσει την Ευρώπη από το Ιράν, παρόλα αυτά έχουν τοποθετηθεί σε χώρες γύρω από την Ρωσία, όπως η Πολωνία, η Ρουμανία, η Τουρκία. Η Μόσχα έχει ανακοινώσει την πυρηνική στοχοποίηση των τριών αυτών χωρών, ενώ για την Ελλάδα, αρχές Μαρτίου είχε δηλώσει ότι θα κάνει το ίδιο. Θα στοχοποιήσει με πυρηνικά την Ελλάδα αν συμμετάσχει στην αντιπυραυλική ασπίδα εναντίον της Ρωσίας, και με το δίκιο της!
Για πολλά βρίζαμε τον Καραμανλή, αλλά τέτοιο ολέθριο λάθος να γυρίσει την πλάτη στους ειλικρινέστερους εκ των μεγάλων δυνάμεων δεν το έκανε…